Skip to main content

Täysikuu Kaksosen merkissä 23.11.2018

By 21.11.2018Astrologia

Marraskuussa Täysikuu muodostuu perjantaina 23.11. Kaksosen merkissä 0°52. Kaksosen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Jousimiehen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Kaksonen-Jousimies -akselilla on kyse loogisen ajattelun ja laajakatseisen pohdinnan välisestä tasapainosta. Vaihtelua rakastavan Kaksosen utelias ja tiedonjanoinen mieli saa paljon virikkeitä naapurustosta ja lähiympäristöstä. Vastakohtaisesti idealistinen Jousimiehen seikkailunhaluinen mieli etsii aatteellisia ja filosofisia vastauksia vieraista kulttuureista ja kaukaisista paikoista. Tämä Täysikuu kutsuu vuorovaikutukseen ja seikkailuun, kenties voit jopa nähdä itsesi seikkailemassa vuorovaikutusmahdollisuuksien merillä.


Täydenkuun aikaan Jousimiehen merkissä vaikuttava Jupiter tekee 2° tarkkaa oppositiota Kuulle. Samaan aikaan niin ikään Jousimiehen merkissä vaikuttava perääntyvä Merkurius säteilee 9° oppositiossa Kuulle. Vaikkakin tämä oppositio on laaja, se on merkittävä, sillä Merkurius on Kaksosen hallitsijaplaneetta ja se on juuri viime viikon lopulla aloittanut perääntymisen. Edellä mainitun lisäksi, Kalojen merkissä vaikuttava Mars tekee 4° tarkkaa neliötä Kuulle.

Ideoita ympärilleen pirskottelevan Kaksosen tiedonjano on lähes pohjaton. Tarve puhua ja tulla kuulluksi on nyt suuri. Ajatukset poukkoilevat innostuneena ja Täysikuu Kaksosissa onkin erinomaista aikaa tehdä miellekarttaa ja ratkaista pulmia aivoriihen avulla. Mutta! Kuten yllä mainitsin, Merkurius, tämän Täydenkuun hallitsijaplaneetta, perääntyy ja Mars tekee Kuulle 4° tarkkaa neliötä. Varaudu siis nyt turhauttavan energian läsnäoloon. Kiukku ja suuttumus nousevat pintaan. Vältä eritoten liian suurien riskien ottoa. Älä myöskään toimi hätiköiden. Pyri vapauttamaan turhautuneisuus kontrolloidulla tavalla. Näin vältyt suuremmilta kolhuilta, sillä tämä Täysikuu lisää onnettomuusalttiutta meissä jokaisessa.

Suuttumus ja riitaantuminen ponnahtavat pinnalle kuin itsestään eikä Jupiterin oppositio Kuulle helpota mahdollisten itsekontrolliin liittyvien ongelmien rajaamista. Mustasukkaisuus ja omistushalu voivat vallata mielesi, vaikka ne eivät olisi sinulle tyypillisiä käyttäytymismuotoja. Vältä tietoisesti äkkipikaista ja tahditonta käyttäytymistä. Ylitsepursuavat energiamäärät on hyvä käyttää mieluummin fyysisen kunnon kohottamiseen.

Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen 3° tarkka neliö perääntyvälle Merkuriukselle lisää väärinymmärretyksi tulemisen mahdollisuutta. Tämä osaltaan lisää turhautuneisuutta. Voitko kenties käyttää tätä energiaa luovasti ideoimalla uusia katsantokantoja?

Oinaan merkissä vaikuttavan Uranuksen 3° tarkka oppositio Vaa’an merkissä vaikuttavalle Venukselle tuo mukanaan yllättäviä käänteitä parisuhteessa. Tämä voi kulminoitua tarpeena vapauttaa itsensä kahlitsevasta parisuhteesta. Tarve muutokseen on suuri, pidä siis mielesi avoinna: voit löytää kumppanisi kanssa myös yhdessä uuden tavan elää ja kokea rakkautta. Sinkut voivat yllättäen löytää itsensä parisuhteessa.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 27°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) ja 0°-5° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt vuorovaikutus, oppiminen, kirjoittaminen, PR ja lähiympäristö.

Täysikuu Kaksosen merkissä 0°52 perjantaina 23.11. klo 07:39 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).