Skip to main content

Uusikuu Härän merkissä 23.04.2020

By 20.04.2020Astrologia

Torstaina 23.04. Uusikuu muodostuu Härän merkissä 03°24. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Härän merkissä korostaa materian merkitystä turvallisuuden tuojana.

Uusikuu Härän merkissä 23.04.2020

Aistikkaana nautiskelijana Härkä osaa nauttia hyvästä ruuasta, tuoksujen ja kauneuden rikkaudesta ympärillään. Kiinteänä maamerkkinä Härän kompastuskiveksi tosin voi muodostua liiallinen rahasta kiinnipitäminen, mikä pahimmillaan tekee hänestä jääräpäisen saiturin, jolla ei ole ”varaa” nauttia. Nyt Uudenkuun muodostuessa Härän merkissä meidän kannattaa tarkistaa omaa suhtautumista rahaan ja tehdä siinä mahdollisuuksien rajoissa tarvittavia korjauksia. Pienilläkin muutoksilla on pitkällä aikavälillä suuri vaikutus.

Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee 3° tarkkaa yhtymää Aurinko-Kuulle tuoden mukanaan yllätyksellisyyttä ja muutoksenhakuisuutta. Halu rikkoa rajojaan ja tehdä arkeen muutoksia on nyt suuri. Pidäthän nyt kuitenkin mielessäsi, että koronaepidemian aikana meidän kaikkien pitää toimia vastuullisesti toinen toisiamme kohtaan. Impulsiiviseen riskien ottamiseen meillä ei ole nyt varaa! Uranuksen yhtymä Aurinko-Kuulle nostattaa sisäistä levottomuutta ja aggressiivisuutta. Yritä purkaa tätä lenkillä tai muuten urheillen – nyt ei kuitenkaan ole aika mennä salille vaan tee harjoitteet kotona tai lenkillä ollessasi. Uusikuu-Uranus -yhtymä symbolisoi myös keskittymisen vaikeutta. Tästä syystä onnettomuuksien vaara lisääntyy. Muistathan siis keskittyä oleelliseen aina teräviä esineitä käyttäessäsi ja toki myös liikenteessä ollessasi. Tämä yhtymä vaatii meiltä joustavuutta ja avoimuutta uudenlaisille mahdollisuuksille.

Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee 2° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –yhtymälle laittaen kärsivällisyyden koetukselle. Viivästykset ja vaikeus sietää rajoituksia rasittavat nyt mieltä. Uusikuu-Uranus -yhtymän symbolisoiva vapauden toivo latistuu Saturnuksen neliön painostuksen alla. Eristyksissä olo lisää pessimististä tunnelmaa. Juuri siksi on tärkeää, että muistutat itseäsi yksilön vastuusta tämän epidemian voittamisessa. Yksinäisyys kalvaa monen mieltä ja siksi on nyt tärkeää aktivoida yhteyksiä ulkomaailmaan etäyhteyksillä, jos et ole sitä vielä tähän mennessä tehnyt. Videopuhelut ovat tänä aikana erittäin hyvä tapa olla kontaktissa läheisiin.

Uudenkuun energiaan vaikuttavat Uranuksen yhtymä ja Saturnuksen neliö symbolisoivat haastavia aikoja turvallisuuden tunteessa. Moni on tullut lomautetuksi, osa yrityksistä hakeutuu konkurssiin eikä vielä tiedetä koronaepidemian koko vaikutusta maailman talouteen. Tämä aika tuo mukanaan muutoksia ja uudistuksia, joita emme olisi vapaaehtoisesti alulle panneet. Tämän Uudenkuun energia varoittaa myös liian varhaisen toiveikkuuden petollisuudesta. Liian hätiköity rajoitusten poisto aktivoi epidemian uuden aallon. Meidän pitää ymmärtää, että koronan jälkeistä elämää hallitsee uusi normaali, missä meidän tulee muuttaa tapojamme ja tottumuksiamme. Tätä muutosta emme voi vastustaa, siihen ei kannata myöskään ylireagoida. Joustavuus on nyt erittäin tärkeää. Kyseinen uusi normaali tulee olemaan meidän kaikkien parhaaksi ja uskoisin sen myös tuovan lopulta helpotusta elämään.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 29°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) ja 00°-07° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Uusikuu tekee nyt yhtymää 18.-19.04. Oinaan merkissä ja 19.-26.04. Härän merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 19.-20.01. Kauriin merkissä ja 20.-27.01. Vesimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 21.-22.07. Ravun merkissä ja 23.-29.07. Leijonan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 22.-23.10. Vaa’an merkissä ja 23.-30.10. Skorpionin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.

Uusikuu Härän merkissä 03°24 torstaina 23.04. klo 05:26 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).