Skip to main content

Täysikuu Vaa’an merkissä 08.04.2020

By 03.04.2020Astrologia

Keskiviikkona 08.04. Täysikuu muodostuu Vaa’an merkissä 18°44. Vaa’an merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Oinaan merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Vaaka-Oinas –akselilla kyse on henkilökohtaisten ja muiden tarpeiden tyydyttämisen välisestä tasapainosta. Vaaka on vuorovaikutuksessa sovitteleva ja muita huomioon ottava. Kuu Vaa’an merkissä ymmärtää tarpeen olla yhteydessä kanssaihmisiin. Itsevarma ja spontaani Oinas toimii mielellään itsenäisesti muista riippumatta. Huhtikuinen Täysikuu keskittyy itsenäisyyden ja yhteenkuuluvuuden väliseen tasapainoon. Juuri nyt Korona epidemian aikana on helppo ymmärtää, miten jokaisen yksilöllinen toiminta vaikuttaa meidän kaikkien yhteiseen taisteluun tätä pandemiaa vastaan. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Vaa’an merkissä 08.04.2020

Täydenkuun aikaan Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee 1° tarkkaa kvinkunssia Kuulle nostattaen herkkyyden tasoa. Reagoimme nyt voimakkaammin kaikkeen ympärillämme tapahtuvaan. Neptunus kuvastaa aina myös hämmennystä, harhaa, huijausta sekä pettymystä. Korona epidemian aikaiset rajoitukset tuottavat varmasti vielä jatkossakin hämmennystä. Monilla on harhakuvia siitä, miten elämä palaa Koronan jälkeen samanlaiseksi kuin se oli ennen Koronaa tai ainakin siitä, miten nopeasti paluu arkeen, niin kuin me se tunnemme, tapahtuu. Kuulemme ikäviä uutisia Koronan varjolla tehdyistä huijauksista. Netti on pullollaan mitä hurjimpia väittämiä Koronasta ja sen ympärillä tapahtuvasta. Tämä lisää hämmennystä ja voi pahimmassa tapauksessa herättää myös harhaluuloa.

Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee Täydenkuun aikaan tarkkaa neliötä Marsille tuoden mukanaan impulsiivista reagointia. Uranuksen neliö Marsille symbolisoi myös tulehdusta. Maailmanlaajuisesti kuulemme perheväkivallan lisääntyneen. Nyt on tärkeää löytää jokin terveempi tapa toimia tämän energian kanssa. On syytä toimia vastuullisesti. Uranus-Mars vaatii itsensä toteuttamista ilman rajoituksia, mutta tässäkin me voimme toimia muut huomioon ottaen.

Kauriin merkissä vaikuttava Jupiter tekee tarkkaa sekstiiliä Kalojen merkissä vaikuttavaan Merkuriukseen. Tämä lisää ajatusten positiivisuutta ja avarakatseisuutta. Uusia ideoita kumpuaa mieleen ja nähtäväksi jää, mitä positiivista saamme kuulla seuraavien viikkojen aikana Koronaan liittyen.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 15°-23° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Huhtikuun Täysikuu tekee yhtymää 07.-16.10. syntyneen Vaa’an Auringolle aktivoiden egoon ja minuuteen liittyvät teemat, neliötä 06.-15.07. syntyneen Ravun Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 05.-13.01. syntyneen Kauriin Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 04.-12.04. syntyneen Oinaan Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt ihmissuhteet, talous, sopimukset ja tasapainon löytäminen.

Täysikuu Vaa’an merkissä 18°44 keskiviikkona 08.04. klo 05:35 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).