Skip to main content

Uusikuu Härän merkissä 05.05.2019

By 02.05.2019Astrologia

Sunnuntaina 05.05. Uusikuu muodostuu Härän merkissä 14°11. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Härän merkissä korostaa turvallisuuden tunteen ja harkitsevuuden merkitystä.

Kun Uusikuu muodostuu Härän merkissä, on aika kääntää katse niin materialististen kuin henkistenkin arvojen suuntaan. Vaikka Härkä pitääkin itsepäisesti kiinni vallitsevasta tilanteesta, Härkä myöskin ymmärtää nautinnon merkityksestä elämässä. Härän rauhallisen energian siivittämänä me voimme nauttia kaikkia aistejamme käyttäen ympärillä olevasta kauneudesta. Juuri nyt, kun puut kukkivat ja luonto on talven jälkeen täynnä värejä, tuoksuja ja ääniä, voimme aktivoida omia aistejamme ja nauttia luonnon heräämisestä. Nämä kauniit kohtaamiset luonnon puhtauden kanssa auttavat meitä ymmärtämään mitkä asiat tekevät meistä onnellisia. Nyt on myös aika muokata omaa suhtautumista rahaan ja omaisuuteen.

Härän sinnikkyydellä meillä on mahdollista tehdä suuria muutoksia elämässämme. Tässä ei ole kyse yhden yön aikana tapahtuvista ihmeistä, nyt on pikemminkin aika tehdä realistisia suunnitelmia ja aloittaa pitkälle kantavan perustan rakentaminen. Muutos voi olla loppupeleissä pienikin, mutta sen vaikutus tulee olemaan suuri ja pitkällinen.

Kalojen merkistä käsin Neptunus säteilee positiivisessa kulmassa Aurinko-Kuu –yhtymälle tuoden mukanaan luovaa näkemystä, aitoa empatiaa sekä sanatonta ymmärrystä. Meditaatio ja muu henkinen työskentely vahvistaa itsetuntemusta ja auttaa löytämään tasapainon elämässäsi. Pyyteetön auttaminen, niin ihmisten kuin luonnonkin, on nyt erittäin antoisaa.

Kauriin merkissä vaikuttavat Saturnus ja Pluto sekä Kauris-Rapu –akselilla vaikuttavat Kuunsolmut säteilevät suotuisassa kulmassa Aurinko-Kuulle auttaen meitä ymmärtämään ja näkemään näiden muutosten tarpeellisuuden.

Jousimiehen merkissä vaikuttava Jupiter tekee 1° tarkkaa oppositiota Kaksosten merkissä vaikuttavalle Marsille. Tämä lisää itseluottamustasi, mutta varo reagoimasta harkitsemattomasti tai liian nopeasti. Ota huomioon kaikki mahdollinen tieto ennen toimintaan ryhtymistä.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 10°-18° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Uusikuu tekee nyt yhtymää Härän merkissä 30.04.-09.05. syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä Leijonan merkissä 03.-11.08. syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja Vesimiehen merkissä 30.01.-08.02. syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota Skorpionin merkissä 03.-11.11. syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.

Uusikuu Härän merkissä 14°11 sunnuntaina 05.05. klo 01:45 EET*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).