Skip to main content

Täysikuu Vaa’an merkissä 19.04.2019

By 16.04.2019Astrologia

Perjantaina 19.04. Täysikuu muodostuu Vaa’an merkissä 29°07. Vaa’an merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Oinaan merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Oinas-Vaaka -akselilla tasapainotellaan henkilökohtaisten ja muiden tarpeiden tyydyttämisen välillä. Diplomatian mestarina Vaaka on vuorovaikutuksessaan huomaavainen ja sovitteleva. Innokkaasti uutta kohti etenevä Oinas puolestaan toimii suorasukaisen itsevarmasti myös riskitilanteissa. Tämä Täysikuu keskittyy itsenäisyyden ja yhteenkuuluvuuden väliseen tasapainoon.

Täydenkuun energia värittyy nyt Uranuksen 3° tarkalla oppositiolla. Muutoksen tarve on suuri. Halu kokea jotain jännää ja erikoista, kokeilla uusia ulottuvuuksia ja uskaltautua astumaan omien rutiinien ulkopuolelle – kaikki tämä on nyt innostavaa ja kiehtovaa. Parisuhteessa olevat voivat kokea suhteensa rajoittavan heitä liikaa. Tämä tunne voi olla myös yksipuolinen. Vältä nyt kuitenkin hätiköityjä päätöksiä, sillä etenkin tunteiden vallassa tehdyt päätökset johtavat minidraamasta täydellisen kaaoksen tilaan. Jos olet ajoissa havainnut muutoksen tarpeen parisuhteessasi, voit yhdessä kumppanisi kanssa tehdä rakentavia muutoksia esim. vapauttaen arjessa kummallekin omaa aikaa harrastuksiin tai vain rauhoittumiseen. Kenties koette yhdessä tarvetta uudenlaisiin elämyksiin? Tai haluatte tutustua toisiinne uudelleen sellaisina kuin tänään olette? Näin Uranus oppositio Kuu voi vaikuttaa positiivisesti parisuhdetta rakentaen. Usein tämä haastava kulma kuitenkin ravistelee tunne-elämää ja voi myös tuoda mukanaan ainakin ensisilmäyksellä ei-toivottuja muutoksia. Nämä muutokset kuuluvat kuitenkin omaan kehitykseesi, joten uskon sinun näkevän myöhemmin niiden tarpeellisuuden.


Täydenkuun aikaan Venus tekee Kalojen merkistä käsin 1° tarkkaa kvinkunssia Kuulle. Niin vakiintuneessa parisuhteessa elävät kuin sinkutkin havahtuvat huomaamaan rakkauden vajeen tunteen. Rakkauden jano kumpuaa joko todellisesta rakkauden puutteesta tai annetun ja saadun rakkauden epätasapainossa.

Samaan aikaan Kalojen merkissä vaikuttava Venus tekee tarkkaa yhtymää Oinaan merkissä vaikuttavalle Merkuriukselle, joka toisaalta energisoituu Chironin tarkalla yhtymällä. Tarve puhua rakkaudesta ja parisuhteesta, niiden merkityksestä elämässä sekä rakkauden tai rakkaudettomuuden tuottamista haavoista on suuri. Nämä keskustelut voivat vaikuttaa erittäin parantavasti, joten nyt kannattaa ehdottomasti käydä läpi kaikki pinnalle tulevat tunteet.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 25°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) ja 0°-3°kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Täysikuu Vaa’an merkissä tekee yhtymää 18.-27.10. syntyneiden Vaa’an ja Skorpionin Auringolle aktivoiden egoon liittyvät teemat, neliötä 15.-24.01. syntyneiden Kauriin ja Vesimiehen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 18.-27.07. syntyneiden Ravun ja Leijonan Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 15.-24.04. syntyneiden Oinaan ja Härän Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.
Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt ihmissuhteet, talous, sopimukset ja tasapainon löytäminen.

Täysikuu Vaa’an merkissä 29°07 perjantaina 19.04. klo 14:12 EET*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.
* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).