Skip to main content

Perääntyvä Jupiter 10.04.2019

By 09.04.2019Astrologia

Jupiter aloittaa perääntymisen Jousimiehen merkissä 24°21 keskiviikkona 10.04. klo 20.01. Varsinainen perääntyminen päättyy 11.08. klo 16.38, kun Jupiter on saavuttanut 14°30 Jousimiestä. Perääntymisen aloituspisteen Jupiter saavuttaa uudelleen vasta 6.11.


Nyt on aika tarkkailla filosofisia ja henkisiä teemoja ja omaa suhtautumista näihin. Käytä Jupiterin perääntymisen aika kasvun, onnen ja menestyksen mahdollisuuksien löytämiseen ja tarkkaile myös, missä elämäntilanteissa koet näitä jo nyt.

Perääntymisvaiheen alkaessa Jupiter on tarkassa oppositiossa Kaksosten merkissä vaikuttavaan Kuun kanssa Kalojen merkissä vaikuttavan Merkuriukseen tehdessä näille vajaan 2° tarkkaa neliötä. Nämä planeetat muodostavat yhdessä nk. T-ristin. Jupiterin oppositio Kuulle tuo mukanaan herkkäuskoisuutta sekä vaikeutta hallita omia tunteitaan. Merkuriuksen neliö Kuulle ilmentyy herkästi kinastelevana energiana ja tarpeena vakuuttaa omilla mielipiteillään. Nyt kannattaa välttää liian jyrkkää mielipiteen muodostamista sokaistuneen tunteen pohjalta. Jupiterin neliö Merkuriukselle heikentää keskittymiskykyä. Siksi yksityiskohtien kanssa kannattaa olla normaalia valppaampana. Oma arviointikyky voi myös pettää, koska juurikin tärkeät yksityiskohdat jäävät nyt huomaamatta. Liiallinen optimismisuus ja luottamus tulkitaan nyt herkästi ylimieliseksi käyttäytymiseksi. Ole siis valppaana lupauksia tehdessäsi: älä lupaa liikoja äläkä yliarvioi omia kykyjäsi tulevaisuuden suunnitelmia tehdessäsi.

Jupiterin perääntymisen alussa Neptunus tekee Kalojen merkissä tarkkaa yhtymää Venukselle. Uuden rakkauden myötä romanttisten haaveiden täyttyminen on nyt mahdollista. Aito henkinen sitoutuminen voimistaa vakiintuneita suhteita luoden uudistuneen pohjan rakkaudelle. Varo kuitenkin idealisoimasta toimimatonta suhdetta. Uskalla sen sijaan olla rohkea ja ota etäisyyttä sinulle sopimattomasta kumppanista.