Skip to main content

Unelmien täyttymyksen kaava: sinnikkyys + mielikuvitus

By 27.12.2016Astrologia
Juuri ennen vuoden vaihtumista torstaina 29.12. Uusikuu muodostuu Kauriin merkissä 7°59. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.

Kauriin tapaan Uusikuu tuo mukanaan käytännöllisyyttä, kärsivällisyyttä ja kurinalaisuutta. Nyt on hyvä aika aloittaa jokin pitkän tähtäimen projekti tai harrastus, sillä Kauriin luonteen mukaisesti suunnitelma tulee olemaan realistinen ja siksi todennäköisesti myös toteutettavissa. Säännöt ja jopa esteet koetaan nyt asiaan kuuluvina ja niiden hyväksyminen on siksi normaalia helpompaa. Tärkeää on pitää Kauriin tapaan päämäärä silmien edessä. Pitkäjännitteisyys ja periksiantamattomuus vaikuttavat alusta lähtien projektin etenemiseen, joten päämäärän kunnialla loppuun vieminen on mitä todennäköisintä.

Aurinko-Kuu-yhtymä värittyy perääntyvän Merkuriuksen 1° tarkalla yhtymällä. Samanaikaisesti Mars tekee siihen Kalojen merkistä tarkkaa sekstiiliä, Neptunuksen värittäessä sitä 2° tarkalla sekstiilillä niin ikään Kalojen merkistä. Merkuriuksen yhtymä painottaa vuorovaikutuksen merkitystä. Viestitys on aktiivista ja omien sanojen valinnalla on nyt normaalia suurempi merkitys. Merkuriuksen perääntyessä pitää muistaa, että viivytykset ja väärinymmärrykset ovat todennäköisiä. Ajatukset palaavat menneisyyteen joko omissa muistoissa tai konkreettisesti menneisyyden henkilön kohtaamisen myötä. Nyt ei kuitenkaan kannata jäädä murehtimaan menneitä, vaan ottaa muistoista positiivinen oppi projektin suunnitteluun.

Neptunus-Marsin sekstiili värittää Uudenkuun potentiaalia mielikuvituksen siivin. Nyt unelmista voi tulla totta. Etenkin teot, joista on iloa ja apua myös muille, hyötyvät tästä aspektista. Kaiken kaikkiaan aistit herkästi muiden tarpeet ja epäitsekkäät teot tuntuvatkin nyt erittäin palkitsevilta.

Uudenkuun aikaan Jupiter tekee Vaa’an merkistä tarkkaa oppositiota Oinaassa vaikuttavaan Uranukseen, Saturnuksen tehdessä niihin Jousimiehen merkistä 1° tarkkaa sekstiiliä ja neliötä. Tämä kuvio lupaa yllätyksellisen mahdollisuuden avautumista, joka voi ensi silmäyksellä vaikuttaa aivan hullulta idealta, mutta tarkemmin katsottuna voit löytää siitä juuri sinulle sopivan ponnahduslaudan positiiviseen muutokseen.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 4°-12° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ammatti ja ura sekä sosiaalinen status.

Uusikuu Kauriissa 7°59 torstaina 29.12. klo 08:53 EET.

Menestyksekästä vuotta 2017!