Skip to main content

Unelma rakkaudesta

By 03.01.2017Astrologia
Tänään, 3.1. Venus etenee Vesimiehestä Kalojen merkkiin, missä se viipyy 3.2. asti. Venuksen ollessa Kaloissa rakkaus on universaalia. Se ei väheksy vähäosaista vaan tuntee myötätuntoa heikompia kohtaan. Rajojen asettaminen on nyt vaikeaa ja uhrautuminen tuntuu luontevalta. Venus Kaloissa romantisoi lähes kaiken ja näkee asiat haluamallaan tavalla, mikä voi olla erittäin kaukana todellisuudesta. Hyväuskoinen Kala haluaa auttaa heikompia, ymmärtää ja antaa anteeksi. Se näkee rakkautta kaikkialla.

Torstaina 12.1. Venus tekee tarkkaa yhtymää Neptunukseen. Sokea, epätodellinen kuvitelma rakkaudesta voi harhauttaa näkemään rakkautta siellä, missä sitä ei ole. Kumppanin negatiivisten piirteiden ignorointi johtaa ennemmin tai myöhemmin suuriin pettymyksiin.

Motivaation puute ja houkutus heittäytyä päiväunelmien valtaan on nyt suuri. Toisaalta Venuksen yhtymässä Neptunukseen on suuri taiteellinen potentiaali, joten nyt on hyvä aika tehdä jotain luovaa.

25.1. Venus tekee tarkkaa yhtymää Chironiin. Muistot sydänsuruista ja pettymyksistä nousevat pinnalle. Tämä surumielinen aspekti auttaa parantamaan haavoja. Voit myös kohdata tämän yhtymän aikana ihmisiä, jotka tarvitsevat sinun parantavaa voimaa tai jotka voivat auttaa sinua parantamaan omat haavasi.

27.1. Venus on tarkassa neliössä Jousimiehessä vaikuttavaan Saturnukseen. Tämä voi tuoda etäisyyden ja kylmyyden tunnetta parisuhteeseen. Suhde vaikuttaa arkiselta ja romantiikka tuntuu olevan hukassa. Mahdollisuuksien mukaan nyt voisi olla hyvä viettää jonkin aikaa yksin. Jos parisuhteessasi on ongelmia, nyt on hyvä aika tarttua härkää sarvista ja selvittää ongelmat, tarvittaessa ammattiauttajan tukeen turvautuen. Sinkut kokevat tämän ajan yksinäisenä. Muistot menneestä rakkaudesta palaavat mieleen, niin hyvässä kuin pahassakin.