Lauantaina 24.07. Täysikuu muodostuu Vesimiehen merkissä 01°26. Vesimiehen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Leijonan merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä.
Vesimies-Leijona–akselilla kyse on kollektiivisten ja yksilöllisten tavoitteiden välisestä tasapainosta. Ylpeä ja jalomielinen Leijona viihtyy mielellään parrasvalojen loisteessa ihailevien katseiden alla. Yksilöllisyyttä arvostavana vapaa-ajattelijana Vesimies pyrkii yhteisöllisesti korkeampaan suoritukseen toimiessaan osana suurempaa ryhmää. Tämä Täysikuu kutsuu meitä ymmärtämään yksilön merkityksen kokonaisuudessa. Jokainen meistä voi vaikuttaa pienilläkin yksilön (Leijona) teoilla yhteiskunnallisesti (Vesimies) parempaa tulevaisuutta rakentaen. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.
Täydenkuun aspektit
Täydenkuun aikaan Neitsyen merkissä vaikuttava Venus tekee 1° tarkkaa kvinkunssia Kuulle kasvattaen rakkauden ja hyväksytyksi tulemisen tarvetta. Venuksen kvinkunssi Kuulle herättää myös jännitettä ihmissuhteissa etenkin, jos koet epätasapainoa antamisen ja saamisen välillä. Kumppanin tavat ja toiminta voivat nyt herättää ärsytystä. Avaa silloin tilannetta rehellisesti kumppanillesi. Vain kertomalla tunteistasi hänelle, voit kääntää epätasapainon tasapainoon, sillä kumppanisi ei todennäköisesti koe asiaa samalla tavalla kuin sinä.
Muut vaikuttavat aspektit
Ravun merkissä vaikuttava Merkurius energisoituu Täydenkuun aikaan Kauriin merkissä vaikuttavan Pluton 4° tarkalla oppositiolla ja Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen 1° tarkalla trinillä. Tarve vaikuttaa sanoilla on nyt suuri. Voimme myös kokea provosoituvamme muiden sanoista tai teoista ja näin herätä haluun intensiivisesti puolustaa omaa kantaamme. Intuitio ja mielikuvitus nousevat Neptunuksen trinin myötä. Aistimme ovat nyt herkkinä ja osaamme löytää juuri tilanteeseen sopivasti oikeat argumentit. Luovuuden taso on huipussaan ja nyt onkin hyvä aika inspiroitua luovaan ja henkiseen toimintaan.
Leijonan merkissä vaikuttava Mars aktivoituu Täydenkuun aikaan Kalojen merkissä vaikuttavan Jupiterin 4° tarkalla oppositiolla nostattaen energian ja aktiviteetin tasoa. Rohkeat siirrot palkitaan mitä todennäköisimmin runsain mitoin. Jupiterin oppositio Marsille voi toki lisätä riskinottohalua liikaakin. Samanaikainen kiinnostus liian moniin erilaisiin aktiviteetteihin voi mennä myös överiksi ja voit huomata energian liiallisen hajaannuttamisen vaativan veronsa. Älä siis uuvuta itseäsi ja priorisoi tekemisesi ja tavoitteesi.
Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit
Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 27°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) ja 00°-05° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Heinäkuun Täysikuu tekee yhtymää 17.-19.01. syntyneen Kauriin ja 20.-24.01. syntyneen Vesimiehen Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 20.-22.10. syntyneen Vaa’an ja 23.-27.10. syntyneen Skorpionin Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 17.-19.04. syntyneen Oinaan ja 20.-24.04. syntyneen Härän Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 20.-22.07. syntyneen Ravun ja 23.-27.07. syntyneen Leijonan Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.
Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt ystävyys, samanhenkisyys ja vapaus.
Täysikuu Vesimiehen merkissä 01°26 lauantaina 24.07. klo 05:37 EET/EEST*.
Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.
Edellinen kuunvaihe: Uusikuu Ravun merkissä 10.07.2021
* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).
Join the discussion One Comment