Skip to main content

Täysikuu Skorpionin merkissä 07.05.2020

By 04.05.2020Astrologia

Torstaina 07.05. Täysikuu muodostuu Skorpionin merkissä 17°20. Skorpionin merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Härän merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä. Skorpioni-Härkä –akselilla kyse on ”minun” ja ”sinun” välisestä balanssista niin henkisten kuin materialististen resurssien kohdalla. Status quosta kiinni pitävä Härkä-energia tasapainottelee nyt transformaatiota tavoittelevan Skorpioni-energian kanssa. Juuri nyt koronakriisi on dramaattisella tavalla herättänyt ihmiskunnan näkemään, ettemme voi jatkaa entiseen tahtiin, mutta emme myöskään voi edetä muutoksessa liian radikaalisti. Tämä Täysikuu keskittyy pysyvyyden ja muutoksen väliseen tasapainoon. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Skorpionin merkissä 07.05.2020

Täydenkuun aikaan Härän merkissä vaikuttava Merkurius tekee 3° tarkkaa oppositiota Kuulle luoden konfliktia omien tunteiden ja ajatusten välille. Tämä näkyy arjessa sekaannuksena ja hämmennyksenä, mistä kumpuaa herkästi väärinkäsityksiä ja kinaa. Nyt on tärkeää eritoten ristiriitatilanteissa tarkkailla tilannetta objektiivisesti. Riitatilanteissa tarkista oma osuutesi tapahtuneeseen, pyri ottamaan etäisyyttä omiin haavoittuneisiin tunteisiin ja näin käsittelemään tilanne asiallisesti.

Neptunus säteilee Kalojen merkistä käsin 3° tarkassa trinissä Kuulle tuoden mukanaan positiivista energiaa. Mielikuvitus ja luovuus virtaavat nyt voimakkaina ja siksi olisikin hyvä pyrkiä tekemään jotain näihin liittyvää. Neptunuksen trini Kuulle herkistää intuitiota ja voimme nyt kokea olevamme yhtä maailmankaikkeuden kanssa. Tämä on suotuisaa aikaa meditoinnille ja henkiselle pohdinnalle. Ymmärrys itseämme ja muita kohtaan pääsee nyt uusille tasoille. Voit huomata tekeväsi suuria oivalluksia omassa elämässäsi. Anteeksianto vaikeissakin tilanteissa on nyt mahdollista.

Neptunuksen vaikutus sekä Täydenkuun että Merkuriuksen energiaan vaikuttaa suotuisasti kaikkiin ihmissuhteisiin. Toisten huomioiminen, sympatia ja ymmärrys näkyy arjessa. Sen mitä annat, saat nyt kaksin verroin takaisin.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 13°-21° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Toukokuun Täysikuu tekee yhtymää 05.-13.11. syntyneen Skorpionin Auringolle aktivoiden egoon ja minuuteen liittyvät teemat, neliötä 05.-13.08. syntyneen Leijonan Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 02.-10.02. syntyneen Vesimiehen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 03.-11.05. syntyneen Härän Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt uudistuminen, syvälliset muutokset sekä transformaatio ja seksuaalisuus.

Täysikuu Skorpionin merkissä 17°20 torstaina 07.05. klo 13:45 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).