Skip to main content

Täysikuu Oinaan merkissä 25.09.2018

By 23.09.2018Astrologia

Tiistaina 25.09. Täysikuu muodostuu Oinaan merkissä 02°00. Vaa’an merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Oinaan merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Oinas-Vaaka -akselilla on kyse ”minän” ja ”sinän” välisestä tasapainosta. Itsevarman Oinaan suorasukainen ja innostava energia on ”minä”-lähtöistä. Vastakohtaisesti seurallisen Vaa’an joustava ja sovittelunhaluinen energia on ”me”-lähtöistä. Tämä Täysikuu keskittyy henkilökohtaisten tarpeiden ja yhteenkuuluvuuden tarpeen väliseen tasapainoon.


Täysikuu energisoituu Vaa’an merkissä vaikuttavan Merkuriuksen 3° tarkalla oppositiolla ja Oinaan merkissä vaikuttavan Chironin tarkalla yhtymällä. Samaan aikaan Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –akselille ja Vesimiehen merkissä vaikuttava Mars säteilee 2° tarkassa sekstiilissä Kuulle. Chironin tarkka yhtymä Kuulle herättää menneisyydestä vielä käsittelemättä olevia haavoja. Täysikuu kutsuu nyt ottamaan seuraavan askeleen niiden käsittelyssä vuorovaikutuksen taitoja käyttäen keskustelun ja/tai kirjoittamisen muodossa. Saturnuksen neliö tuo mukanaan haasteita, jotka palauttavat meidät suurempienkin illuusioiden maailmasta tosiasioiden tasolle. Marsin pehmeä kulma auttaa jaksamaan ja jatkamaan. Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee Saturnukselle 1° tarkkaa triniä auttaen haasteiden ja esteiden yli. Niinpä sekä itse rakennettujen ja muiden eteemme kohottamien aitojen rikkominen on nyt mahdollista.
Täysikuu on osana niin kutsuttua T-ristiä, jossa Vaa’an merkissä vaikuttavat Aurinko ja Merkurius ovat oppositiossa Oinaan merkissä vaikuttavaan Kuun ja Chironin yhtymään ja samanaikaisesti Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee näihin vastakkaina oleviin yhtymiin neliötä. Tunteet vaikuttavat nyt voimakkaasti vuorovaikutukseen, mieliala ailahtelee nopeaa tahtia ja sen mukaan vaihtelee myös oma näkemys vallitsevasta tilanteesta ja siitä selviytymisestä. Parisuhteessakin olevat tuntevat yksinäisyyttä ja jopa alemmuuden tunnetta. Nyt kannattaa ottaa suurennuslasi käteen ja olla itselleen rehellinen. Saatko toteutettua itseäsi sekä haaveitasi ja samalla kokea yhteenkuuluvuutta kumppanisi tai läheisesi kanssa? Toisen osapuolen syyttäminen itsensä laiminlyömisestä johtaa vain katkeruuteen ja vaarantaa mahdollisesti parisuhteen tai yhteistyön jatkuvuutta. Tämän sijasta tarkista oma kantasi ja uskalla vaatia itseltäsi itsellesi enemmän. Tämä tulee rikastamaan myös parisuhdettasi, kunhan ymmärrät tehdä sen yhteyden tunnetta arvostavalla tavalla.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 28°-30° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat) ja 0°-6° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt tahdonvoima, energiataso ja elinvoima, johtajuus ja aloitekyky.

Täysikuu Oinaan merkissä 02°00 tiistaina 25.09. klo 05:52 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).