Skip to main content

Täysikuu Oinaan merkissä 02.10.2020

By 01.10.2020Astrologia

Perjantaina 02.10. Täysikuu muodostuu Oinaan merkissä 09°08. Oinaan merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Vaa’an merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä. Vaaka-Oinas –akselilla kyse on itsenäisyyden (minä) ja toisista riippuvuuden (me) välisestä tasapainosta. Innokkaan toimelias Oinas tarttuu itsenäisesti reippaalla energiallaan sen enempää pohtimatta edestään löytyviin haasteisiin. Sovitteleva Vaaka etsii diplomaattista tapaa ratkaista haasteet kaikkien osapuolien tarpeita silmällä pitäen. Tämä Täysikuu etsii tasapainoa henkilökohtaisten tarpeiden tyydyttämisen ja lähimmäisten tarpeiden huomioimisen välillä. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Oinaan merkissä 02.10.2020

Täydenkuun aspektit

Täydenkuun aikaan Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee tarkkaa kvinkunssia Auringolle sähköistäen ilmapiiriä. Voit huomata ympärilläsi vallitsevan hermostuneen tunnelman tarttuvan itseesi ja päinvastoin. Mielen rauhoittaminen ja rentoutuminen voi olla nyt vaikeaa. Muutoksen tarve kumpuaa ulkoa käsin tai tilanne muuttuu odottamattomalla tavalla. Koska paine muutokseen tulee ulkopuolelta, on tärkeää olla joustava ja mukautua tarpeen mukaisesti. Mitä enemmän taistelet muutosta vastaan, sitä suurempi kokemasi menetys on. Mahdollisuudet avautuvat nyt odottamattomissa käänteissä, eritoten niissä pienemmissä.

Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee yhä 1° tarkkaa neliötä Oinaan merkissä perääntyvään Marsiin. Kärsivällisyyttä koetellaan viivästysten ja rajoitusten kautta. Turhautuminen on väistämätöntä. Saturnus-Mars –neliön energian vaikutus yhdistettynä Uranus-Aurinko –kvinkunssiin voi tuottaa pahimmillaan ulkoisen paineen synnyttämää aggressiivista kiukun purkausta. Pyri omalta osaltasi kanavoimaan tämä energia mieluummin fyysiseen aktiviteettiin.

Täysikuu muodostuu nyt merkkikohtaisesti minä-sinä –akselilla. Me emme voi toimia egoistisesti täysin unohtamatta kanssaihmisiä. Meidän on jo itsemmekin puolesta otettava huomioon ympärillämme olevat läheiset ja myös kaikki ei-niin-läheiset kanssakulkijamme. Yhä useammin voimme todeta tarvitsevamme toinen toisiamme.

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 05°-13° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Lokakuun alun Täysikuu tekee yhtymää 25.03.-02.04. syntyneen Oinaan Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 26.12.-03.01. syntyneen Kauriin Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 26.06.-04.07. syntyneen Ravun Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 28.09.-05.10. syntyneen Vaa’an Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt tahdonvoima, energiataso ja elinvoima, johtajuus ja aloitekyky.

Täysikuu Oinaan merkissä 09°08 perjantaina 02.10. klo 00:05 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).