Skip to main content

Täysikuu Neitsyen merkissä 19.02.2019

By 17.02.2019Astrologia

Tiistaina 19.02. Täysikuu muodostuu Neitsyen merkissä 0°42. Neitsyen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Kalojen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Neitsyt-Kalat -akselilla on kyse rutiininomaisen asioiden hoidon ja luovan sopeutuvuuden välisestä tasapainosta. Käytännöllinen Neitsyt paneutuu kehon terveyteen ja elämäntapojen muuttamiseen entistä terveellisempään suuntaan. Vastakohtaisesti empaattinen Kalat omistautuu henkisen hyvinvoinnin kehitykseen. Tämä Täysikuu keskittyy järjestyksen ja epäjärjestyksen sekä järjestelmällisyyden ja intuition väliseen tasapainoon.

Täydenkuun aikaan Oinaan merkissä vaikuttava Uranus tekee 4° tarkkaa yhtymää Härän merkissä vaikuttavaan Marsiin yllättäen meidät odottamattoman uskaliaalla energialla. Halu rikkoa omia rajoja ja ainakin vapauttaa itsemme tarpeettomista rajoituksista on nyt suuri. Tämä aktiivista toimintaa suosiva Uranus-Mars –yhtymä tekee kaunista triniä Kuulle, joten voimme luottaa omaan intuitioon ja ottaa muutamia riskejä. Uranus-Marsin pehmeä kulma Kuulle takaa myös sen, että emme ylireagoi, joskin olemme valinnoissa normaalia rohkeampia. Luota siis vaistoosi ja toteuta unelmiasi.

Uranus-Mars –energia tuo piristävää kipinää parisuhteen dynamiikkaan ja sinkut voivat päätyä nyt erittäin kiihkeään romanssiin. Kaiken kaikkiaan tämä yhtymä on erittäin energisoiva, joten sitä kannattaa käyttää myös projektien läpiviemiseen. Tartu nyt eteesi tuleviin yllättäviin mahdollisuuksiin!

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunuksen 1° tarkka yhtymä Merkuriukselle tuo vuorovaikutukseen haasteita ja hämmennystä. Se avaa samalla myös mahdollisuuden luovien ideoiden oivallukseen, sillä Neptunus-Merkurius – yhtymä tekee Täydenkuun aikaan erittäin suotuisaa sekstiiliä Kauriin merkissä vaikuttavaan Saturnus-Venus –yhtymään. Saturnuksen ja Venuksen reilun 1° tarkka yhtymä Kauriissa voi tuoda mukanaan yksinäisyyden tunteesta kumpuavaa haikeaa mieltä. Neptunus-Merkuriuksen energisoimana Saturnus-Venus –yhtymä kasvattaa kuitenkin myös luottamusta todelliseen rakkauteen ja kumppanuuteen sekä luottamukseen ja sitoutumiseen.

Neptunus-Merkuriuksen sekstiili Saturnus-Venukseen vaikuttaa parantavasti ja se voi avata uusia ovia epäitsekkäälle vähäosaisten auttamiselle. Oma henkinen kehitys tekee nyt suuria harppauksia eteenpäin. Tämä on erittäin suotuisaa aikaa astrologian, erilaisten korttien tulkintojen ja muiden henkisten sekä luovien taitojen oppimiselle.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 27°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) ja 0°-5° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Täysikuu Neitsyen merkissä tekee neliötä 18.-27.05. syntyneiden Härän ja Kaksosen Auringolle aktivoiden työteeman, yhtymää 20.-29.08. syntyneiden Leijonan ja Neitsyen Auringolle aktivoiden minuuteen liittyvät teemat, neliötä 19.-28.11. syntyneiden Skorpionin ja Jousimiehen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja oppositiota 16.-24.02. syntyneiden Vesimiehen ja Kalan Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu.

Täysikuu Neitsyen merkissä 0°42 tiistaina 19.02. klo 17:54 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).