Skip to main content

Täysikuu Leijonan merkissä 09.02.2020

By 05.02.2020Astrologia

Sunnuntaina 09.02. Täysikuu muodostuu Leijonan merkissä 20°00. Leijonan merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Vesimiehen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Leijona-Vesimies -akselilla ymmärrys niin ystävyyden kuin romantiikankin tarpeesta elämässä kristallisoituu. Itsevarma Leijona romantisoi herkästi ympärillään olevan. Hän nauttii tapahtumien keskipisteessä olemisen huomiosta ja jalojen tekojensa huomioimisesta. Leijonan vastamerkki Vesimies keskittyy humanitääriseen avunantoon kaipaamatta henkilökohtaista kiitosta taistellessaan veljeyden aatteiden puolesta. Tämä Täysikuu tasapainottelee henkilökohtaisten ja yhteisöllisten tavoitteiden välillä. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu 09.02.2020

Jousimiehen merkissä vaikuttava Mars tekee Kuulle 5° väljää triniä. Tämä Marsin pehmeä aspekti Kuulle rohkaisee tekemään aloitteen. Luotat nyt vaistoosi ja intuitiivisesti tiedät mikä on sinulle hyväksi. Jousimiehen merkissä Mars toimii oikeudenmukaisuuden ja rehellisyyden periaatteita noudattaen. Näitä ohjenuoria kunnioittaen voit toimia aloitteellisesti ja vakuuttaa ympärillä olevat ehdotuksesi kannattavuudesta.

Sinkut hyötyvät Marsin positiivisesta vaikutuksesta Täydenkuun energiaan. Voit huomata flirttailevasi normaalia enemmän. Myös parisuhteessa olevat voivat hyödyntää tätä energiaa vahvistaessaan suhteessaan yhteenkuuluvaisuuden tunnetta.

Venus ja Chiron tekevät 1° tarkkaa yhtymää Oinaan merkissä mahdollistaen parantavan energian virtauksen. Näin (uusi) rakkaus voi parantaa vanhat haavat. Voit avautua uudelle rakkaudelle tai antaa rakkaudellesi uuden mahdollisuuden. Sitoutuminen ja yhteisen päämäärän visualisointi on Venus-Chiron –yhtymän aikaan helppoa.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 16°-24° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Täysikuu Leijonan merkissä tekee yhtymää 08.-16.08. syntyneen Leijonan Auringolle aktivoiden egoon liittyvät teemat, neliötä 06.-14.05. syntyneen Härän Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 08.-16.11. syntyneen Skorpionin Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 04.-12.02. syntyneen Vesimiehen Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt luovuus, lapset, elinvoima, energisyys, rohkeus ja romantiikka.

Täysikuu Leijonan merkissä 20°00 sunnuntaina 09.02. klo 09:33 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).