Skip to main content

Täysikuu Kauriissa: käperrynkö kotiin sohvalle vai kapuanko vuoren huipulle?

By 18.07.2016Astrologia

Heinäkuussa Täysikuu muodostuu 27°40 Kauriin merkissä. Ravun merkissä vaikuttava Aurinko ja Kauriin merkissä vaikuttava Kuu ovat nyt oppositiossa. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Rapu-Kauris akselilla on kyse yksityiselämän ja kodin sekä julkisen elämän, maineen ja saavutusten välisestä tasapainosta. Tunteikas ja oikutteleva Rapu käpertyy mielellään omaan turvalliseen kuoreensa ja kurkistaa sieltä ulos mieluiten vain silloin, kun se hänelle sopii. Tavoitekeskeinen Kauris sitä vastoin keskittyy määrätietoisesti ja vastuuntuntoisesti omalta osaltaan yhteiskunnan rakentamiseen. Täysikuu kutsuu meidät nyt löytämään balanssin kodin ja työn välille, tunteiden ja rationaalisen ajattelun välille.

Aurinko muodostaa 2° tarkkaa triniä Skorpionissa vaikuttavaan Marssiin, joka tekee sekstiiliä Kuuhun. Tämä on positiivisesti energisoiva aspekti. Samaan aikaan Uranus tekee 3° tarkkaa neliötä sekä Auringolle että Kuulle tuoden mukanaan impulsiivisuutta ja yllätyksellisyyttä . Marssin ja Uranuksen välinen 1° tarkka kvinkunssi koettelee kärsivällisyyttä. Nyt kannattaa siis laskea kymmeneen ennen kuin reagoi, sillä tämän energian vallitessa reaktiolla on taipumusta vaikuttaa epäsuotuisasti. 
Jos nyt kuitenkin olet päästänyt sammakoita suustasi, Leijonassa vaikuttava Merkurius Venuksen 2° tarkan yhtymän ja Saturnuksen 1° tarkan trinin siivittämänä suosii sovinnontekoa ja positiivista keskusteluilmapiiriä.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 25°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) ja 0°-1°kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).
Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt koti, tunne-elämä, työ ja ammatti sekä irrottautuminen vanhasta.
Täysikuu Kauriissa 27°40 keskiviikkona 20.07. klo 01:56 EET.