Skip to main content

Täysikuu Kauriin merkissä 28.06.2018

By 25.06.2018Astrologia

Torstaina 28.06. Täysikuu muodostuu Kauriin merkissä 06°28. Ravun merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Kauriin merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Rapu-Kauris -akselilla on kyse tunteen ja järjen välisestä tasapainosta. Intuitiivisen Ravun huolehtiva energia vaalii rakkauden lämmöllä kotia ja yksityisyyttä. Vastuuntuntoinen Kauriin energia rakentaa pitkäjänteisiä suunnitelmiaan kurinalaisuutta noudattaen. Tämä Täysikuu tasapainottelee lähtökohtien ja tavoitteiden välillä.

Kesäkuisen Täydenkuun Kauris-energia korostuu entisestään perääntyvän Saturnuksen tehdessä Kuulle 1° tarkkaa yhtymää. Saturnuksen yhtymä Kuulle vakavoittaa mielen. Rajoittuneisuuden tunne, pelko ja syyllisyys ahdistavat mieltä. Täysikuu suosii nyt kurinalaisuutta vaativien hankkeiden työstämistä. Haasteet voivat nyt vaikuttaa vaikeammilta kuin ne oikeasti ovat ja tilanne voi myös vaatia vaikeiden valintojen tekoa. Voit myöskin tuntea muutoksen teon painetta. Ainakin on hyvä tarkistaa, että seisot suunnitelmasi ja projektisi kanssa tukevasti maanpinnalla ja ne ovat realistisia. Nyt testataan sinnikkyyttä sekä uskoa ja luottamusta omiin kykyihin. Yllättävät helpotusta tuovat käänteet ovat mahdollisia, sillä Uranus tekee Härän merkistä käsin 5° tarkkaa triniä Kuulle tuoden mukanaan optimistista visionäärin energiaa. Uranuksen suopeassa kulmassa vaikuttava energia mahdollistaa nyt Saturnuksen ankeista kahleista vapautumisen, sillä kaikki rajoittavalta ja ahtaalta tuntuva saa aikaan radikaalin vastareaktion.
Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee 3° tarkkaa neliötä Ravun merkissä vaikuttavaan Merkuriukseen elävöittäen ajatuksenkulkua. Tämä on hyvää aikaa ideoida uusia näkökulmia. Säästä niiden toteuttaminen kuitenkin toiseen ajankohtaan, sillä juurikin tämä sama energia tuo mukanaan keskeytyksiä ja väärinymmärryksiä.
Täydenkuun aikana Skorpionin merkissä vaikuttava Jupiter tekee 3° tarkkaa neliötä Leijonan merkissä vaikuttavaan Venukseen. Vältä nyt liioittelua ja yliampumisia niin romantiikassa kuin taloudenhoidossakin. Mutta ethän anna onnesi mennä ohitsesi, sillä tämä aspekti tuo mukanaan myös laiskuutta!
Päivää ennen Täyttäkuuta Mars aloittaa perääntymisvaiheen Vesimiehen merkissä. Juurikin perääntymisvaiheen alussa epäröinti ja saamattomuus nousevat pintaan, sillä muuten niin toimeliaan Marsin energia kääntyy nyt vaikuttamaan sisäänpäin. Marsin perääntymisen aikana on hyvä tarkastella omaa käyttäytymistä ja lähestymistapaa sekä tarvittaessa korjata ja hioa niitä, jotta omien tavoitteiden saavuttaminen olisi mahdollisimman mutkattomasti tai ainakin omien suunnitelmien mukaisesti. Marsin perääntymisvaihe päättyy 27.08.2018.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 02°-10° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt ammatti ja ura, sosiaalinen status.

Täysikuu Kauriin merkissä 06°28 torstaina 28.06. klo 07:53 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).