Skip to main content

Täysikuu Kalojen merkissä 02.09.2020

By 31.08.2020Astrologia

Keskiviikkona 02.09. Täysikuu muodostuu Kalojen merkissä 10°12. Kalojen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Neitsyen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä. Neitsyt-Kalat –akselilla kyse on jokapäiväisten ruutinien ja henkisen kasvuprosessin välisestä tasapainosta. Pikkutarkka Neitsyt viihtyy parhaiten järjestyksen maailmassa, missä kaikella on aikansa ja paikkansa. Kalat ui mielellään kaaoksen keskellä löytäen aina uusia ulottuvuuksia mielikuviensa maailmasta. Tämä Täysikuu tasapainottelee fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin välillä. Tavoitteena on alitajunnasta kumpuavan tietoisuuden toteuttaminen käytännössä. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Kalojen merkissä 02.09.2020

Uranus innostaa

Täydenkuun aikaan Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee tarkkaa sekstiiliä Kuulle tuoden mukanaan innostuvaa energiaa, jota voimme hyödyntää kaikenlaisissa kohtaamisissa. Voimme tuntea olevamme normaalia rohkeampia omien rajojemme rikkomisessa ja juurikin tämän energian siivittämänä uskallamme tavoitella muutosta. Olet avoimin mielin, uudet ideat sinkoilevat ajatuksissa ja huomaat kiinnostuvasi niiden toteuttamisesta. Luota intuitioosi ja uskalla tehdä tarvittaessa nopeitakin päätöksiä. Nyt on hyvä aika tehdä muutoksia omissa tavoissa ja tottumuksissa.

Saturnus haastaa

Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee tarkkaa oppositiota Ravun merkissä vaikuttavaan Venukseen ja 2° tarkkaa neliötä Oinaan merkissä vaikuttavaan Marsiin. Näin ollen Venuksen ja Marsin välillä muodostuu 2° tarkka neliö. Mars aloittaa perääntymisen noin viikko Täydenkuun muodostumisen jälkeen. Sen liikehdintä on siis jo Täydenkuun aikaan hidastunutta. Tämä merkitsee sitä, että Marsin ja Saturnuksen välinen neliö vaikuttaa melko pitkän ajan. Turhautuminen, viivästykset ja muut pettymykseen liittyvät tunteet värjäävät nyt ihmissuhteita. Vältä kuitenkin dramaattisia liikkeitä, sillä niillä on mitä todennäköisemmin negatiivinen vaikutus suhteen jatkuvuuden kannalta. Tämä energia tuo myös taloudellisesti hidasteita sekä tyytymättömyyden tunnetta. Älä siis pelaa liian isoilla panoksilla, älä myöskään tee taloudellisesti mitään hätiköityä. Pyri mieluiten karistamaan turhautumisen energiat harteiltasi ja keskittymään positiiviseen ideointiin. Tämän jähmeän ajan tarkoitus on juurikin auttaa meitä tunnistamaan jo loppuun kuluneet käyttäytymismallit, irrottautumaan niistä ja löytämään niiden tilalle uusia, paremmin toimivia vaihtoehtoja.

Saturnuksen 1° tarkka trini Neitsyen merkissä vaikuttavalle Merkuriukselle on erittäin suotuisa pitkän tähtäimen suunnitelmien laatimisen kannalta. Anna siis intuitiosi herättää uusia ideoita, tarkista teoreettisesti niiden toimivuus arjessa ja hio niitä mahdollisimman täydelliseksi. Muista, sinulla ei ole kiirettä. Hyvin suunniteltu on nyt todellakin puoliksi tehty.

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 06°-14° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Syyskuun Täysikuu tekee yhtymää 24.02.-04.03. syntyneen Kalojen Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 27.11.-05.12. syntyneen Jousimiehen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 27.05.-04.06. syntyneen Kaksosen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 28.08.-06.09. syntyneen Neitsyen Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armollisuus.

Täysikuu Kalojen merkissä 10°12 keskiviikkona 02.09. klo 08:22 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).