Skip to main content

Täysikuu Kaksosen merkissä 12.12.2019

By 11.12.2019Astrologia


Torstaina 12.12. Täysikuu muodostuu Kaksosen merkissä 19°52. Kaksosen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Jousimiehen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Kaksonen-Jousimies -akselilla huomio kiinnittyy loogisen päättelyn ja avarakatseisen pohdinnan väliseen tasapainoon. Alati uusia virikkeitä etsivän Kaksosen mieli on vilkas ja utelias. Hän tarkkailee ympärillään tapahtuvaa ja tuntuu tietävän kaikesta jotakin. Elämän suurempia kysymyksiä pohtiva Jousimiehen energia etsii puolestaan eettisesti rehellisiä vastauksia maailmanlaajuisesti. Tämä Täysikuu keskittyy tiedon kartuttamisen ja kerätyn tiedon jakamisen väliseen tasapainoon. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Kauriin merkissä vaikuttavat Saturnus ja Pluto tekevät niin ikään Kauriin merkissä vaikuttavalle Venukselle 1° tarkkaa yhtymää. Saturnuksen yhtymä Venukselle herättää tarkkailemaan sekä parisuhdetta että taloudellista tilannetta realistisesti. Oman tunteen ilmaiseminen on vaikeaa ja moni vaikuttaakin nyt etäiseltä. Toimivassa parisuhteessa olevat selviävät tästä koetuksesta naarmuitta, mutta jo entisestään rakoilevat parisuhteet oireilevat entistä pahemmin. Pluton yhtymä tuo mukanaan entistä intensiivisempää tarvetta tulla huomioiduksi ja rakastetuksi. Nyt on tärkeää tietoisesti pyrkiä välttämään pelon sekä mustasukkaisuuden tunnetta ja niistä kumpuavaa manipulointia. Positiivisessa mielessä Pluton yhtymä Venukselle voi ilmentyä rakkautena ensisilmäyksellä, jossa kumpikin osapuoli voi kokea absoluuttista luottamusta kumppaniinsa ja päästä näin turvallisessa ympäristössä kasvamaan ja kehittymään yksilönä. Pluton yhtymä Saturnukselle vaatii rakenteellista muutosta. Nyt on tärkeää keskittyä oleelliseen ja suoriutua siinä hyvin. Mitä todennäköisemmin tämä edellyttää myös luopumista jostakin, jonka koet vielä itsellesi tärkeäksi, mutta joka ei enää palvele sinua ja tarpeitasi.
Täydenkuun aikaan Saturnus vaikuttaa Kuulle tarkassa kvinkunssissa, Venus tekee Kuulle 1° tarkkaa kvinkunssissa ja Pluton kvinkunssi Kuulle on 2° tarkka. Annetun ja saadun rakkauden välinen epätasapaino voi ilmentyä niin pienenä kinana kuin suurena kriisinäkin. Etäisyyden tunne vaikeuttaa asioiden objektiivista käsittelemistä. Myös työn ja vapaa-ajan välinen epätasapaino voi aiheuttaa ristiriitaa. Ongelmat, joiden prosessointia on pyritty välttelemään, nousevat nyt pinnalle. On tärkeää ymmärtää, että vaikeudet eivät poistu itsestään, vaan ne vaativat tilanteen myöntämistä ja rehelliseltä pohjalta tehtyjä muutoksia. Tiedosta alitajunnasta kumpuavat pelkosi ja yritä käsitellä niitä mahdollisuuksiesi mukaan. Tämä on loistava mahdollisuus tutustua itseesi ja ymmärtää tarpeitasi sekä omaa tapaasi ajatella ja käyttäytyä. Vuoden viimeinen Täysikuu paljastaa pinnan alla kyteviä salaisuuksia!
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 16°-24° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Täysikuu Kaksosen merkissä tekee yhtymää 06.-14.06. syntyneen Kaksosen Auringolle aktivoiden egoon liittyvät teemat, neliötä 08.-16.09. syntyneen Neitsyen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 06.-14.03. syntyneen Kalojen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 07.-16.12. syntyneen Jousimiehen Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt vuorovaikutus, oppiminen, kirjoittaminen, PR ja lähiympäristö.

Täysikuu Kaksosen merkissä 19°52 torstaina 12.12. klo 07:12 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).