Skip to main content

Täysikuu Kaksosen merkissä 03.12.2017

By 01.12.2017Astrologia
Sunnuntaina 03.12. taivaalla muodostuu Täysikuu 11°40 Kaksosen merkissä. Jousimiehen merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Kaksosen merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Kaksonen-Jousimies-akselilla on kyse loogisen ajattelun ja laajakatseisen pohdinnan välisestä tasapainosta. Uteliaan Kaksosen levoton energia keskittyy lähiympäristöön, kun taas aatteellisen Jousimiehen katse etsii seikkailuja etäisissä kohteissa. Täysikuu Kaksosen merkissä kutsuu meitä vuorovaikutukseen, jossa huomioimme niin itseämme lähellä olevat kuin meistä kaukanakin vaikuttavat tekijät.

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu-linjalle tuoden mukanaan sekavuutta ja hämmennystä. Tämän Täydenkuun aikana tunteet ovat herkässä, niin hyvässä kuin pahassakin. Voit tuntea olosi huijatuksi tai ainakin haavoitetuksi. Neptunuksen neliö Aurinko-Kuu-oppositiolle altistaa loukatuksi ja harhaanjohdetuksi tulemiselle. Pettymys lisää epävarmuuden tunnetta. Tämän kuvion mukanaan tuoma haluttomuus ja saamattomuus eivät välttämättä paranna tilannetta. Tilanne näyttääkin nyt herkästi synkemmältä kuin se todellisuudessa on. Nyt kannattaa kuitenkin pyrkiä välttämään itsesääliä, se ei auta tilanteen selvittämisessä. Päihteiden kanssa kannattaa olla varovainen, sillä näin herkkänä aikana niiden vaikutus on entistä voimakkaampi.
Positiivisuutta tähän synkältä vaikuttavaan tilanteeseen tuo Skorpionissa vaikuttavan Jupiterin tarkka trini Kalojen merkissä vaikuttavaan Neptunukseen. Tämä viittaa totuuden etsintään henkisen kehityksen kautta. Hiljentymällä voit tehdä suuria oivalluksia. Tarkkailethan lisäksi uniasi, niiden symboliikka on nyt voimakasta. Voit myös kokea nyt suurta tarvetta auttaa vähäosaisia.
Vain muutamaa tuntia aiemmin Jousimiehen merkissä perääntymisen aloittanut Merkurius värjäytyy Saturnuksen 1° tarkalla yhtymällä. Nyt kannattaa olla entistä tarkkaavaisempi sanavalinnoissaan. Ajatukset värittäytyvät nyt normaalia synkemmiksi. On helppo kritisoida ja syyttää muita. Yritä kuitenkin nähdä ja rekisteröidä puutteet, mutta kritiikin sijasta pyri antamaan palautteesi rakentavasti, jos suinkaan mahdollista. Perääntyvästä Merkuriuksesta voit lukea lisää erillisestä postauksesta.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 08°-16° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt vuorovaikutus, oppiminen, kirjoittaminen, PR ja lähiympäristö.
Täysikuu Kaksosen merkissä 11°40 sunnuntaina 03.12. klo 17:47 EET/EEST*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).