Skip to main content

Täysikuu Jousimiehen merkissä 17.06.2019

By 14.06.2019Astrologia

Maanantaina 17.06. Täysikuu muodostuu Jousimiehen merkissä 25°53. Jousimiehen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Kaksosen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Kaksonen-Jousimies -akselilla tasapainotellaan loogisen ajattelun ja intuitiivisen tiedon välillä. Uteliaan Kaksosen mieli kerää tietoa ympäriltään ja yhdistää niitä nopeasti mielessään. Seikkailumielinen Jousimies etsii vastauksia suuremmassa mittakaavassa filosofisten ja henkisten suuntauksien maailmasta. Tämä Täysikuu kutsuu meitä löytämään tietoisuuden tasapainon yhdistämällä lähiympäristöstä ja maailmalta tulevia tietoja. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Jupiterin väljä yhtymä vaikuttaa Täydenkuun energiaan lisäten Jousimiehelle ominaista optimismia ja suvaitsevaisuutta. Tämän energian siivittämänä  on helppo luottaa hyvään ja juuri siksi voimme kokea kasvua ja onnea omassa elämässämme sekä ympäristössämme. Jupiterin yhtymä Kuulle huokuu ystävyyttä ja aitoa välittämistä. Tämä onkin erittäin hyvää aikaa liittyä uuteen ryhmään, ystävystyä uusien ihmisten kanssa, tutustua uuteen kulttuuriin, ilmoittautua opintoihin tai aloittaa pitkä matka. Tämä Täysikuu on myös erittäin suosiollinen lakiasioiden hoitamisen suhteen.
Ravun merkissä vaikuttava Mars tekee 1° tarkkaa yhtymää Merkuriukselle. Samaan aikaan Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee 1° tarkkaa oppositiota Merkuriukselle ja 2° tarkkaa oppositiota Marsille. Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus puolestaan tekee 1° tarkkaa triniä Merkuriukselle ja 2° tarkkaa triniä Marsille. Merkuriuksen ja Marsin yhtymä auttaa keskittämään ajatuksen, mikä helpottaa unelmien toteuttamista. Saturnuksen oppositio tuo kuitenkin mukanaan turhauttavaa hidastetta, jopa selkeitä esteitä, mikä voi kulminoitua saamattomuuteen. Vältä nyt uppiniskaista joustamattomuutta ja hyökkäävää asennetta, sillä ne kasvattavat vain negatiivista energiaa ympärilläsi ja lisäävät omaa frustraatiota. Neptunuksen trini pehmentää tätä kuviota ja auttaa meitä näkemään tilanteen suuremmassa mittakaavassa. Ratkaisun avain löytyy mitä todennäköisemmin luovan ajattelun kautta. Pyri siis purkamaan turhautumisen tunne fyysiseen tekemiseen, lähde esim. lenkille luontoon ja ota näin hetki etäisyyttä. Tämän jälkeen näet tilanteen selkeämmin ja ymmärrät, miten kärsivällisyys ja kestävyys auttavat sinua tavoitteiden saavuttamisessa.
Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee yhä tarkkaa sekstiiliä Kalojen merkissä vaikuttavalle Neptunukselle. Samaan aikaan Neptunukseen säteilee Jousimiehen merkissä vaikuttava Jupiter tarkassa neliössä. Haasteena on yhä herkkäuskoinen luottamus ja sen myötä huijatuksi tuleminen. Tarkista asioiden paikkansapitävyys ja käytä riittävästi aikaa faktojen tutkimiseen ennen kuin sitoudut ylioptimistisiin sopimuksiin. Kun ymmärrät omat ja tilanteen asettamat rajoitteet, voit luottaa myönteisiin suuntauksiin.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 22°-30° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Täysikuu Jousimiehen merkissä tekee yhtymää 14.-22.12. syntyneiden Jousimiesten Auringolle aktivoiden egoon liittyvät teemat, neliötä 13.-21.03. syntyneiden Kalojen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 15.-23.09. syntyneiden Neitsyen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 13.-21.06. syntyneiden Kaksosen Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.
Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt matkustaminen, oppiminen, tietoisuus, oikeus, uskonnolliset ja filosofiset teemat.
Täysikuu Jousimiehen merkissä 25°53 maanantaina 17.06. klo 11:31 EET*.
Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.
* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).