Skip to main content

Täysikuu Härän merkissä 31.10.2020

By 27.10.2020Astrologia

Lauantaina 31.10. Täysikuu muodostuu Härän merkissä 08°38. Härän merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Skorpionin merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä. Skorpioni-Härkä –akselilla kyse on henkilökohtaisen ja jaetun omaisuuden välisestä tasapainosta. Maanläheinen muutosta vastustava Härkä etenee hitaasti ja harkiten. Materialismiin taipuvana merkkinä Härkä pitää kiinni omastaan. Vastavuoroisesti transformaation taitajana Skorpioni ymmärtää muutoksen tarpeellisuuden. Skorpionille vanhasta luopuminen merkitsee sanatarkasti tilan tekemistä uudelle. Tämä myös kriisiksi kutsuttu prosessi merkitsee Skorpionille sukeltamista elämänkokemusten rikkauksiin. Tämä Täysikuu tasapainottelee ”minun” ja ”sinun” välillä. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Härän merkissä 31.10.2020

Täydenkuun aspektit

Täydenkuun aikaan Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee tarkkaa yhtymää Kuulle sähköistäen ilmapiiriä. Uranuksen yhtymä Kuulle herättää levottomuutta ja kärsimättömyyden tunnetta. Tahto pomppii puolelta toiselle, tunne-elämä vaikuttaa epävakaalta ja mieliala vaihtelee yllättävän nopeaa tahtia. Odottamattomat käänteet pitävät meidät valppaina ja vaativat nopeaa reagointia. Nyt on siis hyvä olla joustava ja muuttaa omaa kantaa tilanteiden vaihtuessa. Mitä teetkin, ole valppaana, sillä onnettomuusvaara on nyt suuri. Kaiken kaikkiaan tämä Täysikuu avaa uusia mahdollisuuksia, joihin pitää ymmärtää tarttua nopeasti, sillä ne mahdollisuudet katoavat lähes yhtä yllätyksellisesti kuin ne ilmaantuvatkin. Parisuhteessa olevat voivat kokea tunteiden vuoristorataa tietämättä mihin luottaa. Oma tarve vapautua liian tiukoista rajoitteista on nyt voimakas. Suuria muutoksia ei kuitenkaan kannata tehdä vielä tässä vaiheessa. Antakaa ensin tilanteen rauhoittua ja jos tarvetta, etsikää yhdessä apua ulkopuolelta. Näin voitte löytää uusia tällä hetkellä paremmin toimivia ratkaisuja omassa suhteessa.

Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee tarkkaa neliötä Vaa’an merkissä perääntyvään Merkuriukseen. Väärinymmärrykset ja tosikkomaisuus värjäävät nyt arkeamme. Saturnuksen neliö Merkuriukselle yhdistettynä Uranuksen yhtymä Kuulle vaikeuttaa kaikenlaista yhteistyötä. Niin parisuhteessa, työpaikalla kuin muissakin kohtaamisissa konfliktin vaara on suuri. On vaikeaa keskittyä oleelliseen. Pyri nyt kuuntelemaan tarkasti mitä sinulle sanotaan. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja vältä liian spontaania reagointia. Muista, että Uranuksen yhtymä Kuulle reagoi herkästi nopeammin kuin Saturnuksen neliöllä maustettu perääntyvä Merkurius ehtii informaatiota käsittelemään.

Sopimuksia ei nyt kannata sitoa ilman esim. neuvovan osapuolen varmistusta. Merkurius perääntyminen pysähtyy vain muutama päivä Täydenkuun jälkeen. Tämän vuoksi voimme varautua matkustaessa viivytyksiin, teknisten laitteiden toimimattomuuteen ja keskittymisvaikeuksiin.

Tämän Täydenkuun energiat ovat voimakkaita ja suurien joukkojen reagointi voi yltyä juurikin väärinymmärryksestä suureen mellakkaan. Kaikessa sähköisyydessään tämä reagointi voi kulminoitua odottamattomiin tilanteisiin. Näin on toki myös yksilötasolla. Pyri siis omassa elämässäsi olemaan hätiköimätön. Tunteiden noustessa silmänräpäyksessä nollasta sataan ota askel taaksepäin ja rauhoita tietoisesti mielesi. Hyvä harjoitus tässä olisi vaikkapa muutaman kerran syvään hengittäminen.

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 04°-13° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Lokakuun alun Täysikuu tekee yhtymää 24.04.-03.05. syntyneen Härän Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 23.01.-01.02. syntyneen Vesimiehen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 27.07.-05.08. syntyneen Leijonan Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 27.10.-05.11. syntyneen Skorpionin Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.

Täysikuu Härän merkissä 08°38 lauantaina 31.10. klo 16:49 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).