Skip to main content

Pioneerien aikaa

By 21.03.2017Astrologia
Aurinko siirtyy maanantaina 20.03.intuitiivista Kalojen merkistä aktiivisen ja pioneerihenkisen Oinaan merkkiin, missä se viipyy 20.04. asti. Innokkuus ja rohkeus värittävät tätä aloitteellisen Oinaan aikaa. Kärsimättömyyden hetkillä ylitsepursuava energia kannattaa kohdistaa toiminnalliseen tekemiseen ja siten välttää jääräpäisen väkinäistä läpipuskemista.

Lauantaina 25.03. Aurinko tekee tarkkaa yhtymää perääntyvään Venukseen. Tämä on lämminhenkistä ja antoisaa aikaa, jolloin kannattaa panostaa sosiaaliseen kanssakäymiseen. Sovinnon tekeminen on nyt helppoa ja sopimukseen pääseminen mutkatonta.

Perjantaina 07.04. Vaa’an merkissä vaikuttavan Jupiterin oppositio värjää Auringon energiaa lisäten toimeliaisuutta. Periaatteessa hyvä asia, mutta tämä tuo tod.näk. mukanaan myös vaikeutta kohdistaa innostusta määrätietoisesti yhteen asiaan, joten valmistumisen takeita ei tässä tapauksessa ole. Samaan aikaan Pluto tekee Kauriista 1° tarkkaa neliötä sekä Jupiteriin että Aurinkoon ja lisää siten paineen tunnetta. Oinaan impulsiivisuus voi nyt kääntyä herkästi aggressiivisuuden suuntaan, jolloin kiihkeä toiminta sinkoilee kontrolloimattomasti sinne tänne.

Seuraavien päivien aikana Aurinko lähestyy Uranuksen tarkkaa yhtymää lisäten yllätyksellisyyttä ja äkkiarvaamattomuutta. Aurinko saavuttaa Uranuksen tarkan yhtymän perjantaina 14.04. Vaeltaessaan Uranuksen ja Pluton tarkkojen aspektien välissä Aurinko aktivoi näiden kahden planeetan välisen vuorovaikutuksen. Nähtäväksi jää, mitä paljastuksia ja/tai voimien mittelöintiä maailmalla tällä kertaa ilmentyy.

Ennen siirtymistään Härän merkkiin Aurinko tekee maanantaina 17.04. vielä tarkkaa triniä Jousimiehen merkissä vaikuttavaan Saturnukseen. Energisyys tasoittuu ja tämä onkin kuin alkusointua seuraavan kuukauden melodialle.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.