Skip to main content

Maaliskuun kriittinen Täyskuu

By 09.03.2017Astrologia
Lauantaina Täysikuu muodostuu 22°13 Neitsyen merkissä. Kalojen merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Neitsyen merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Neitsyt-Kalat-akselilla on kyse kritiikin ja hyväksynnän välisestä tasapainosta. Analyyttinen ja käytännöllinen Neitsyt-Kuu on työteliäs ja terveystietoinen. Intuitiivinen ja haaveileva Kalat-Aurinko on taiteellinen ja henkinen. Täysikuu kiinnittää nyt huomion ruumiin ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoon.

Pluto tekee Kauriista 3° tarkkaa sekstiiliä Aurinkoon ja triniä Kuuhun. Samaan aikaan Chiron tekee 2° tarkkaa yhtymää Aurinkoon. Intuitiivinen herkkyys on nyt vahvaa, tunte-elämä on voimakasta ja intensiivistä. Ongelmien selvittäminen voi vaatia kovaa työtä, mutta Pluton suosiollinen kulma auttaa positiivisen ratkaisun löytämisessä.

Saturnus tekee Jousimiehestä tarkkaa neliötä Kaloissa vaikuttavaan Merkuriukseen. Kritiikki ja negatiivisuuteen taipuvainen ajattelu värittävät tätä ajankohtaa. Kiinnitä nyt huomiota yksityiskohtiin ja ole varovainen omien sanojesi kanssa. Jos mahdollista, siirrä tärkeät keskustelut tuonnemmaksi.

Vaa’an merkissä vaikuttava Jupiter tekee 1° tarkkaa oppositiota Oinaassa vaikuttavaan Uranukseen. Tämä lisää vapauden ja riippumattomuuden tunteen tarvetta. Kaikki kahlitseva ja yksilöllisyyttä rajoittava saa nyt aikaiseksi voimakkaan vastareaktion. Yllättävät käänteet voivat muuttaa tilannetta ja johtaa jopa täysin uuteen alkuun. Näin etenkin jos sinulla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 19°-24° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 19°-25° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu.

Täysikuu Neitsyen merkissä 22°13 sunnuntaina 12.03. klo 16:54 EET.

Perjantaina 10.03. Mars siirtyy Oinaasta Härän merkkiin, missä se viipyy 21.04. asti. Energia muuttuu nyt hitaaksi ja harkitsevaksi. Peräänantamattomuus ja turvallisuuden hakuisuus näkyy toiminnassa ja taloudellinen voitto on tänä aikana usein liikkeelle panevana voimana.