Skip to main content

Oletko valmis astumaan uusiin kenkiin?

By 12.08.2016Astrologia


Lauantaina 13.08. päättyy maaliskuun loppupuolella alkanut Saturnuksen perääntyminen. Saturnus on nyt saavuttanut 9°46 Jousimiehessä. Perääntyvä Saturnus kuvaa rajoitusten, huolen ja levottomuuden aikaa. 

Saturnuksen perääntymisen aikana sinulla on aikaa valmistautua entistä paremmin tehtävään tai vaiheeseen, jossa vastuu ja velvollisuus lankeavat osaksesi. Tätä vastuullista roolia varten sinua on koeteltu ja testattu. Vaikka tämä aika on ollut vaikeaa, se on opettanut sinulle jotain arvokasta. 

Saturnus kuvaa ennen kaikkea rajoja. Jos Saturnuksen ohitus on vaikuttanut sinuun lamaannuttavasti, sinulla on nyt perääntyvän Saturnuksen aikana ollut mahdollisuus korjata käyttäytymistäsi. Todennäköisesti tästä lamaantumisesta havahtumiseen on tarvittu jokin yllättävä, ehkä järisyttäväkin, tapahtuma.

Nyt kun Saturnus on saavuttanut paikallaanolovaiheen ennen varsinaista suunnanvaihtoa, sinun pitäisi valmistella itseäsi toimintaan. Sitten kun Saturnus jättää marraskuun puolen välin jälkeen perääntymisalueensa, motivoitunut eteneminen tuottaa ansaitun tuloksen.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.