Skip to main content

Menestyksen avaimet mystisen suorakaiteen kätköissä

By 13.12.2016Astrologia
Joulukuun Täysikuu muodostuu keskiviikkona 22°26 Kaksosissa. Kaksoset-Jousimies-akselilla Kuun energia värjäytyy tiedonjanoisuudella ja loogisuudella, Auringon kannustaessa aatteelliseen ja rajoja ylittävään pohdintaan. Kaksoset keskittyy lähiympäristöön, kun taas Jousimies kiinnostuu etäisistä kohteista. Kaksoset-Jousimies-akselilla muodostuvan Täydenkuun teemana on vuorovaikutus, joka huomioi niin lähellä kuin kaukana vaikuttavat tekijät.

Täydenkuun aikaan taivaalla muodostuu mystinen suorakaide. Tämä kuvio koostuu Auringon ja Kuun tarkasta oppositiosta sekä Jupiterin ja Uranuksen 2° tarkasta oppositiosta, josta Uranus tekee 2° tarkkaa sekstiiliä Kuuhun / triniä Aurinkoon ja Jupiter 4° tarkkaa sekstiiliä Aurinkoon / triniä Kuuhun. Samaan aikaan Saturnus vaikuttaa 3° tarkalla yhtymällä Aurinkoon / oppositiolla Kuuhun omalta osaltaan mystisen suorakaiteen energiaan tuoden mukanaan vakavan, apean ja mahdollisesti myös yksinäisen sävyn. Omien tunteiden jakaminen on nyt normaalia vaikeampaa, etenkin jos tämä kuvio herättää sinussa riittämättömyyden tai syyllisyyden tunteita. Tämä energiayhtälö vaikeutuu Jupiter-Uranus-opposition tuodessa mukanaan liioitellun tarpeen kokea henkilökohtaista vapautta. Kahlitseviin ja pakottaviin tekijöihin reagoidaan nyt kapinallisesti. Mitä rajoitetumpi olo, sitä voimakkaampi vastareaktio.

Helpotusta ja ratkaisun tähän voimakkaasti latautuneeseen energiaan tuo yllä mainitut sekstiilit ja trinit. Jupiterin trini Kuuhun lisää tunteiden jakamisen tarvetta (päinvastainen energia yllä mainittuun Saturnus-Kuu oppositioon). Henkilökohtaiset suhteet kuten myös yhteistyökuviot hyötyvät keskinäisestä kunnioituksesta ja ymmärryksestä, jossa Saturnus toimii sitoutuvana energiana. Uranuksen sekstiili Kuuhun tuo seikkailumieltä ja auttaa heittäytymään uusiin tilanteisiin. Intuitiivisen tunteen pohjalta on nyt helppo tarttua tuottoisaan tilaisuuteen.

Jupiterin sekstiili Saturnukseen suosii hyvin harkittua laajenemista. Kärsivällinen ja määrätietoinen eteneminen ovat nyt avain menestykseen. Saturnus trini Uranus auttaa etenemään suunnitelmallisesti ja löytämään uusia ratkaisu- ja toimintamalleja.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 18°-26° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt vuorovaikutus, oppiminen, kirjoittaminen ja PR.

Täysikuu Kaksosten merkissä 22°26 maanantaina 14.12. klo 02:05 EET.