Skip to main content

Healing inside

By 15.09.2016Astrologia
Syyskuussa Täysikuu muodostuu Kalojen merkissä 24°20. Tämä Täysikuu on samalla Kuunpimennys. Auringon- ja Kuunpimennys on vaikutukseltaan huomattavasti voimakkaampi kuin normaali Uusi- ja Täysikuu. Pimennysten vaikutus yltää jopa 6 kuukautta varsinaisen pimennyksen jälkeen. Neitsyen merkissä vaikuttava Aurinko ja Kalojen merkissä vaikuttava Kuu ovat nyt oppositiossa. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Neitsyt-Kalat akselilla huomio keskittyy järjestyksen ja epäjärjestyksen, realismin ja idealismin välisestä tasapainosta. Terveys, arjen toimivuus ja rutiinit (Neitsyt) sekä toisaalta henkisyys ja sen kehittäminen (Kalat) vaativat samanaikaisesti huomiota ja haasteena onkin nyt näiden teemojen yhteen sovittaminen.

Kuu tekee Täydenkuun aikaan 2° tarkkaa yhtymää Chironiin Marssin tehdessä samanaikaisesti 1° tarkkaa neliötä sekä Aurinko-Kuuhun että Chironiin ja Uranuksen tehdessä 1° tarkkaa kvinkunssia Aurinkoon. Kuunpimennys aktivoi mahdollisesti jo unohduksiin jääneet haavat edistäen paranemisprosessia (katso syntymäkartaltasi mitä elämänaluetta tämä sinun kohdallasi koskettaa eli mihin huoneisiin Aurinko ja Kuu tällä hetkellä kartallasi osuvat). Nyt voi ilmetä tyhjyyden tunnetta, jonka tarkoituksena on aktivoida sinut huomaamaan tarpeesi ja auttaa sinua ottamaan tarvittavat askeleet kohti eheämpää minuutta. Marssin ja Uranuksen haastavat kulmat tuovat mukanaan yllätyksellisiä käänteitä. Ne varoittavat myös kärsimättömyydestä ja aggressiivisuudesta.

Viime kuukausien aikana vaikuttanut Saturnuksen neliö Neptunukseen on yhä aktiivinen voimistaen omalta osaltaan edellä mainittua järjestyksen ja epäjärjestyksen kamppailua.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 19°-29° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Jos tämä Kuunpimennys koskettaa sinun kartallasi henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipistettä, tulet huomaamaan sen vaikutuksen seuraavien 3-6 kuukauden aikana merkityksellisen tapahtuman myötä (teema määräytyy planeetan ja huoneen mukaan).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armo.

Täysikuu Kaloissa 24°20 perjantaina 16.09. klo 22:05 EET.