Skip to main content

Auringonpimennys Ravun merkissä 13.07.2018

By 11.07.2018Astrologia

Heinäkuussa Uusikuu muodostuu perjantaina 13.07. Ravun merkissä 20°41. Tämä Uusikuu on samalla Auringonpimennys. Auringon-ja Kuunpimennys on vaikutukseltaan huomattavasti voimakkaampi kuin normaali Uusi- ja Täysikuu. Pimennyksen vaikutus yltää aina jopa 6 kuukautta varsinaisen pimennyksen jälkeen. Auringon-ja Kuunpimennykseen liittyy uusi alku: jotain vanhaa pitää päättää, jotta jotain uutta voi alkaa.

Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Ravussa herättää pohtimaan kotiin, perhe-elämään ja turvallisuuteen liittyviä seikkoja.

Kun Uusikuu muodostuu Ravun merkissä, on tunne-elämä voimakkaasti esillä – niin hyvässä kuin pahassakin. Tämä tekee meistä herkkiä liikuttumaan ja nostaa myös voimakkaita tunneaaltoja, tämä kaikki tietenkin suhteutettuna henkilön luonteenomaiseen mittakaavaan. Naisiin ja etenkin omaan äitiin sekä omaan äitiyteen (lapsettomilla naisilla myös sen puuttumiseen) liittyvät teemat vaativat nyt huomiota. Ajatukset suuntautuvat nyt herkästi menneisyyteen. Pyri kuitenkin haastavienkin muistojen kohdalla näkemään kyseisen kokemuksen kautta avautuva mahdollisuus, sillä vaikeimpienkin kokemusten kautta voit tehdä harppauksia elämäsi polulla.

Nyt on myös tärkeää pohtia omia tarpeita. Mitä tarvitset tunteaksesi olosi turvalliseksi? Mitä tarvitset tunteaksesi olevasi arvostettu? Mitä yhteenkuuluvuus sinulle merkitsee? Tämä Uusikuu herkistää meitä havaitsemaan haavoittuvaisuutemme ja herättää meidät ymmärtämään oman avuntarpeemme. Samaan aikaan on myös hyvä tarkistaa, missä voimme auttaa ja tukea lähimmäisiämme. Tämä Auringonpimennys kiinnittää huomion kotiin ja yksityiselämään.

Kauriin merkissä vaikuttava Pluto tekee tarkkaa oppositiota Aurinko-Kuu –yhtymään tuoden mukanaan painostuksen tunnetta. Vaikkakin painostus näyttää tulevan ulkoapäin, mitä todennäköisimmin sinulle läheiseltä ihmiseltä, on tärkeää tarkistaa miten voit muuttaa omaa asennoitumistasi ja/tai käyttäytymistäsi. ”Ken uskaltaa, se voittaa” kuvaa hyvin tämän Pluto-Uusikuu –aspektin kuvaukseksi. Jos uskallat haavoittumisen tunteiden uhallakin ottaa vastaan tämän aspektin haasteet, tulet pian huomaamaan suuret positiiviset mahdollisuudet, jotka avautuvat sinulle sen myötä. Pidä mielessäsi, että näiden haasteiden kohtaaminen parantaa elämänlaatuasi.

Auringonpimennyksen aikaan Neitsyen merkissä vaikuttava Venus muodostaa Ison Kolmion Härän merkissä vaikuttavan Uranuksen (1° tarkassa trinissä Venukseen) ja Kauriin merkissä vaikuttavan Saturnuksen (1° tarkassa trinissä Venukseen ja 2° tarkassa trinissä Uranukseen) kanssa. Saturnuksen trini Venukselle on suotuisa aspekti pitkäaikaisen suhteen rakentamisen kannalta. Jo alkaneet parisuhteet vakiutuvat ja pitkäaikaiset parisuhteet hyötyvät tästä tasapainoa tuovasta aspektista. Auringonpimennyksen aikaan alkavat parisuhteet tuntuvat heti turvallisilta. Uranuksen trini Venukselle herättää kiinnostuksen kokeilla jotain uutta ja erilaista. Tämä voi innostaa myös uuden harrastuksen aloittamiseen. Rakkauselämälle tämä aspekti tuo mukavaa piristettä. Uusi ihastuminen voi olla aivan uudentyyppinen persoona elämässäsi ja vakiutunut parisuhde innostuu kohtaamaan toisensa uudella tavalla. Saturnuksen trini Uranukselle kuvaa muutosta, vanhan ja uuden kohtaamista hyvässä energiassa. Parhaimmillaan tämä säväyttää vanhan toimintatavan uudella kiillolla säilyttäen kuitenkin kaiken vielä hyvin toimivan.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 16°-26° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt koti, perhe, turvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuus ja juuret.

Uusikuu Ravun merkissä 20°41 perjantaina 13.07. klo 05:48 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).