Skip to main content

Auringonpimennys Ravun merkissä 02.07.2019

By 01.07.2019Astrologia

Tiistaina 02.07. Uusikuu muodostuu Ravun merkissä 10°38. Tämä Uusikuu on samalla Auringonpimennys. Auringon-ja Kuunpimennys on vaikutukseltaan huomattavasti voimakkaampi kuin tavallinen Uusi- ja Täysikuu. Pimennyksen vaikutus yltää aina jopa 6 kuukautta varsinaisen pimennyksen jälkeen. Auringon-ja Kuunpimennykseenliittyy aina uusi alku: jotain vanhaa pitää jättää taakse, jotta jotain uutta voi alkaa.Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Ravun merkissä korostaa yksityisyyden, yhteenkuuluvuuden ja turvallisuuden merkitystä elämässä.

Uusikuu Ravun merkissä keskittää energian kodin ja perheen ympärille. Ravulle luonteenomainen sisäänpäin suuntautuminen korostuu tänä aikana. Kuuntele itseäsi ja keskity tarkkailemaan itsellesi tärkeitä päämääriä. Tunnista oma luontainen tarve tuntea turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta. Koetko sinä tyytyväisyyttä tai jopa onnellisuutta omassa elämässäsi? Tuleeko sinun omat tarpeesi tyydytetyksi? Aina emme voi muuttaa tilannetta täysin itseämme tyydyttäväksi, mutta voimme kuitenkin asettaa itsellemme tavoitteita päästäksemme mahdollisimman lähelle tyytyväisyyttä.

Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee 5° tarkkaa sekstiiliä Aurinko-Kuu –yhtymälle tuoden mukanaan positiivista yllätyksellisyyttä ja kutkutusta. Tämä kuvio suosii uusia tuttavuuksia sekä uudenlaista aktiviteettia. Vaikkakin Uranus vaikuttaa Uudenkuun energiaan suotuisassa kulmassa, keskittyminen ruutininomaisiin tehtäviin voi olla haastavaa. Tämä asiasta toiseen pomppiminen voi kuitenkin parhaimmassa tapauksessa johtaa loistaviin oivalluksiin.

Auringonpimennyksen aikaan Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee 1° tarkkaa sekstiiliä Kalojen merkissä vaikuttavaan Neptunukseen. Unelmien saavuttaminen vaatii nyt sinnikästä ponnistelua, mutta tämä aspekti auttaa meitä myös ymmärtämään omia sekä tilanteen meille asettamia rajoituksia ja samanaikaisesti ylläpitämään optimistista asennetta. Voimme harjoittaa itsekuria ja kärsivällisyyttä tekemättä suuria uhrauksia. Mentaalit ja henkiset harjoitukset vahvistavat itseluottamusta ja voit kokea näiden aikana tärkeitä oivalluksia.

Merkuriuksen ja Marsin 3° tarkka yhtymä Leijonan merkissä helpottaa ajatuksen keskittymistä olennaiseen ja sen mukaista toimintaa. Marsin ja Merkuriuksen yhtymän varjopuolia on ylinopea ja hyökkäävä ajattelu sekä siitä johtuva kinastelu ja aggressiivinen käyttäytyminen. Tätä vahvistaa entisestään Härän merkistä käsin Uranuksen 2° tarkka neliö Merkuriukselle. Vaikka ensimmäinen impulssi nyt olisikin hyökkäävä, pyri malttamaan mielesi hetkeksi ja käännä ajatuksesi Marsin nopean energian siivittämänä positiiviseen korostamalla mahdottomuuden sijasta mahdollisuuksia!

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 06°-16° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu tekee nyt yhtymää Ravun merkissä 27.06.-08.07. syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä Vaa’an merkissä 29.09.-09.10. syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja Oinaan merkissä 26.03.-06.04. syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota Kauriin merkissä 28.12.-07.01. syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt koti, perhe, turvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuus ja juuret.

Uusikuu Ravun merkissä 10°37 tiistaina 02.07. klo 22:16 EET*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).