Skip to main content

Auringonpimennys Kauriin merkissä 26.12.2019

By 23.12.2019Astrologia

Torstaina 26.12. Uusikuu muodostuu Kauriin merkissä 04°07. Tämä Uusikuu on samalla Auringonpimennys. Auringon-ja Kuunpimennys on vaikutukseltaan huomattavasti voimakkaampi kuin tavallinen Uusi- ja Täysikuu. Pimennyksen vaikutus yltää aina jopa 6 kuukautta varsinaisen pimennyksen jälkeen. Auringon-ja Kuunpimennykseenliittyy aina uusi alku: jotain vanhaa pitää jättää taakse, jotta jotain uutta voi alkaa.


Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kauriin merkissä korostaa yksilön vastuun merkitystä niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Myös ammatillinen urakehitys ja/tai sosiaalisen aseman tavoitteet nousevat tämän Auringonpimennyksen myötä esille.

Uusikuu Kauriin merkissä on erittäin suotuisa käytännöllisten ja saavutettavissa olevien tavoitteiden asetteluun. Pragmaattisen Kauriin aikana on luontaista kehittää itseään ja kasvaa ihmisenä kypsemmäksi. Näiden lisäksi kärsivällisyyden ja itsehillinnän kehittäminen kuten myös sitoutuminen, vastuun ottaminen sekä oman rajallisuuden myöntäminen kuuluvat Kauriin ajan teemoihin. Juurikin itsemme rajoittaminen antaa tilaa olennaiselle ja näin voimme keskittää aikamme sekä energiamme juuri siihen, mikä on meille itselle tärkeää. Osa meistä tekee tämän energian rajaamisen vapaaehtoisesti, osa tulee olemaan pakotettu näihin muutoksiin.

Auringonpimennyksen aikaan Uranus tekee Härän merkistä käsin 1° tarkkaa triniä Aurinko-Kuu –yhtymälle. Samaan aikaan Kauriin merkissä vaikuttava Jupiter säteilee Uudenkuun energialle 1° tarkassa yhtymässä. Jupiter tuo mukanaan kasvua ja runsautta, kenties jopa hyvää onnea. Tämä energia suosii myös henkisen kehityksen polulla kulkijaa. Uranuksen trini vaikuttaa tässä yllätyksellisten mahdollisuuksien avautumisen muodossa ja lisää positiivista innostusta. Uranuksen ja Jupiterin vaikuttaessa näin suotuisasti Uudenkuun energiaan voimme kokea odottamattomia onnenpotkuja juuri silloin kun niitä vähiten odotamme.

Auringonpimennyksen energiasta voimme hyötyä niin parisuhteessa kuin työelämässäkin. Auringonpimennyksen vaikutuksen aikaan aloitetut opinnot, pitkät matkat, investoinnit ja yritystoiminta saavat myös nauttia tästä positiivisesta energiasta.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 00°-09° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu tekee nyt yhtymää 22.-31.12. Kauriin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 22.09.- 01.10. Vaa’an merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 20.-29.03. Oinaan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 21.-30.06. Ravun merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ammatti ja ura, sosiaalinen status, saavutukset sekä tavoitteet ja päämäärät.

Uusikuu Kauriin merkissä 04°07 torstaina 26.12. klo 07:13 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Rauhallista joulua ja hyvää alkavaa vuotta 2020!