Skip to main content

Auringonpimennys Kauriin merkissä 06.01.2019

By 04.01.2019Astrologia

Sunnuntaina 06.01. Uusikuu muodostuu Kauriin merkissä 15°25. Tämä Uusikuu on samalla Auringonpimennys. Auringon-ja Kuunpimennykset ovat vaikutukseltaan huomattavasti voimakkaampia kuin normaalit Uusi- ja Täysikuu. Pimennyksen vaikutus yltää aina jopa 6 kuukautta varsinaisen pimennyksen jälkeen. Auringon-ja Kuunpimennykseen liittyy aina uusi alku: jotain vanhaa pitää jättää taakse, jotta jotain uutta voi alkaa.


Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kauriin merkissä herättää pohtimaan uraan, sosiaaliseen statukseen ja yksilön vastuuseen liittyviä seikkoja. 

Kun Uusikuu muodostuu Kauriin merkissä, keskittyy energia maineen kartuttamiseen, uran rakentamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Kauris on ennen kaikkea käytännöllinen ja kärsivällinen. Sinnikkään pitkäjänteisesti Kauris seuraa kivistäkin polkua päästäkseen päämääräänsä. Tämä Kauriin sitkeys auttaa nyt meitä kaikkia asettamaan itsellemme käytännöllisiä, saavutettavissa olevia tavoitteita. Me voimme kypsyä ja kasvaa ihmisinä konkreettisesti kehittäen itsekuria sekä oman mielemme ja kehomme hallintaa.

Kauriin aika opettaa meille ennen kaikkea rajojen merkitystä. Voimme oppia jotain uutta omista rajoistamme ja tarvittaessa myöntämään rajallisuutemme. Tilanteesta riippuen tämä voi olla myös positiivinen ja vapauttava kokemus. Kun hyväksymme oman rajallisuutemme, voimme keskittyä oleelliseen eikä meidän tarvitse enää tavoitella epätoivoisesti jotain meille saavuttamatonta. Tämän oivaltamisen jälkeen voimme tehdä merkittäviä muutoksia. Voimme joutua luopumaan jostakin, jotta voimme aloittaa jotain muuta. Vaikka uusi ja tuleva olisikin vielä epäselvää, on tärkeää uskaltaa ottaa ensimmäinen askel, sillä ilman ensimmäistä askelta matka uuteen ei voi alkaa.

Uusikuu tekee Kauriin merkissä 4° tarkkaa yhtymää Saturnukselle ja 5° tarkkaa yhtymää Plutolle. Tämä kuvio tuo mukanaan suurta paineen tunnetta. Tuntuu kuin olisi puun ja kuoren välissä. Neptunuksen 1° tarkka sekstiili Kalojen merkistä käsin auttaa löytämään tähänkin ongelmaan luovia ratkaisuja. Tämän ajan henkiset ponnistukset palkitaan tulevaisuudessa. Voit yllättyä unelmiesi täyttymyksellä, jos keskityt nyt tavoitteiden rakentamiseen osana suurta kokonaisuutta.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 10°-20° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ammatti ja ura, sosiaalinen status sekä tavoitteet ja päämäärät.

Uusikuu Kauriin merkissä 15°25 sunnuntaina 06.01. klo 03:28 EET*.

Näissä merkeissä toivotan kaikille hyvää ja menestykästä alkanutta vuotta!


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).