Korttitulkinnat

Lenormand -korttitulkinnat

Tutustuin korttitulkintojen maailmaan 80-luvun alkupuolella. Seuraavalla vuosikymmenellä Lenormand-korttien löytämisen myötä minulle avautui aivan uusi innostava tapa lähestyä korttitulkintojen ihmeellistä maailmaa. Intuitiivisella Lenormand-tulkinnalla näytän sinulle seuraavien 6-12 kuukauden tendenssit.

Minun vastaanotollani et tule kuulemaan elämääsi järisyttäviä ennustuksia etkä 40 minuutin höpinää sisäisestä kasvuprosessista. Toisinaan et aina myöskään sitä, mitä haluaisit kuulla. Mutta yritän parhaani mukaan selkeyttää tilannettasi, jotta sinulla on parempi mahdollisuus päättää mitä polkua haluat eteenpäin jatkaa. Tulkintavälineinä käytän Lenormand-kortteja ja selväaisteja.

Teen Lenormand -tulkintoja kasvotusten alan messuilla ja kaupunkikohtaisilla konsultointipäivillä sekä puhelimitse. Messutulkinnan ajan voi varata etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse tai paikan päällä ajanvarauslistalta.
Kaupunkikohtaisen konsultointipäivän aika varataan aina etukäteen.
Puhelinaika varataan etukäteen ja sovittuna aikana soitat minulle. Puhelintulkinnan maksu tapahtuu pankin tai MobilePayn kautta ennen varattua aikaa. Maksutiedot annan sinulle ajanvarauksen yhteydessä.

Lenormand-kortit

Lenormand-korttien historia ulottuu aina 1800-luvun alkupuolelle asti. Nämä hyvin symboliset kortit ovat saaneet nimensä kuuluisan 19. vuosisadan ranskalaisen ennustajan Marie Anne Lenormandin (1772-1843) mukaan. Korttipakka muodostuu 36 kauniista kuvakortista ja muistuttaa ulkomuodoltaan klassisia mustalaiskortteja. Tänä päivänä Lenormand-kortit ovat suuressa suosiossa ennustajien keskuudessa ennen kaikkea Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Ranskassa, Belgiassa ja Englannissa.

Urani aikana olen käyttänyt erilaisia korttipakkoja ja huomannut, että Lenormand-kortit ovat minulle kaikkein selkeimmät. Nämä kortit puhuvat arjen kieltä ja niiden avulla tulkinnoista tulee konkreettisia tarinoita elävästä elämästä.

Marie Anne Lenormandin elämän vaiheet

Marie Anne Lenormand syntyi 1772 Alençonissa, Normandiassa. Kauppiasperheen tyttärenä hän sai nauttia kotikaupunkinsa benediktiiniläisen luostarikoulun opetuksista. Hänen tiedetään olleen kiinnostunut erityisesti musiikista, kuvataiteesta ja kirjallisuudesta. Vuonna 1781 hänen kerrotaan ennustaneen jo samana vuonna toteutuneen luostarin abbedissan erottamisen.

Vuonna 1790 Marie Anne jätti Normandian ja muutti Pariisiin, jossa hän kohtasi ennustajanaisen, jonka apulaisena Marie Anne aloitti ennustajauransa. Tuolloin hän tutustui ranskan tulevan vallankumouksen vaikutusvaltaisimpiin miehiin, Maratiin, Robespierree ja Saint-Justinin, joille hänen kerrotaan ennustaneen näiden väkivaltaisen kuoleman.

Jouduttuaan vastatusten lain kanssa, Marie Anne oli pakotettu lähtemään hetkellisesti maanpakoon. Pariisiin palattuaan hän perusti 1797 oman ennustajasalongin ja jo pian Marie Anne kuului Pariisin suosituimpien ennustajien joukkoon. Hänen asiakaskuntaansa kuului aikansa vaikutusvaltaisempia henkilöitä kuten keisarinna Joséphine de Beauharnais, Napoleon Bonaparte ja Venäjän keisari Aleksanteri I.

Marie Anne kuoli vuonna 1843 leikkauksen jälkeiseen tulehdukseen. Aina kuolemaansa asti hän oli arvostettu ennustaja, niin rikkaiden kuin kadunkulkijoidenkin joukossa. Marie Anne Lenormand on jäänyt historiaan ennen kaikkea ennustajana, joka ennusti Napoleonille tämän tuhon.

Lenormand-korttien historiaa

Legenda kertoo, että Mlle Lenormand suunnitteli aikoinaan 52 ennustuskorttia sisältävän korttipakan, jota hän itsekin työvälineenään käytti. Tästä pakasta on jäänyt jäljelle 36 korttia, jotka muodostavat nykypäivän Lenormand-korttipakan. Todennäköisempää kuitenkin on, että hän ennusti tuolloin Ranskassa suosiossa olleilla Jean François Allietten suunnittelemilla korteilla.

Nykyiset Lenormand-kortit lienevät olevan perua muutaman vuoden Marie Annen kuoleman jälkeen markkinoille tulleesta korttipakasta. Kyseinen 54 korttia sisältävä korttipakka Le Grand Jeu de Mlle Lenormand ilmestyi viiden ennustusta käsittelevän kirjan saattelemana. Näiden teosten suunnittelija on jäänyt tuntemattomaksi pseudonyymin taakse. Alkuperäisissä korteissa oli monen eri tason symboleja esim. kreikkalaisesta mytologiasta, kabbalasta ja astrologiasta. Nämä symbolit ovat vuosien saatossa jääneet eri painoksissa pois ja niinpä nykypäivän Lenormand-korttien symboliikka onkin alkuperäisiin kortteihin verrattuna yksinkertaisen pelkistettyä.

Mainittakoon vielä, että vuoden 1850 tietämillä ilmestyi kaksi uutta toisistaan poikkeavaa Lenormand-korttipakkaa, Saksassa ilmestynyt 55 korttia sisältävä Wahrsage-Karten der berühmten Mlle Le Normand, Kuuluisan neiti Le Normandin ennustuskortit, sekä tiettävästi ensimmäinen 36 korttia sisältävä versio Le Petit Lenormand, Lenormandin pieni pakka, josta muodostui tulevaisuuden Lenormand-pakan esikuva ennen kaikkea Saksassa, Itävallassa, Belgiassa ja Sveitsissä.

Lenormand-korttien salaisuudet -kurssi

Oman käsitykseni mukaan korttitulkitsijaksi ei tarvitse syntyä, sen voi oppia samalla tavalla kuin voi oppia vieraan kielen. Näen tulkitsijan ensi kädessä tulkkina korttien ja asiakkaan välillä kääntäen korttien kielen asiakkaalle ymmärrettäväksi viestiksi.

Lenormand-korttien salaisuudet -kurssin aikana opetan askel askeleelta oman elämänläheisen tavan tulkita Lenormand-kortteja. Tämä kurssi muodostuu kahdesta itsenäisestä kurssimoduulista, Lenormand-korttien salaisuudet -kurssi I:stä ja Lenormand-korttien salaisuudet -kurssi II:sta, jotka yhdessä muodostavat toimivan kokonaisuuden antaen hyvän pohjan ammattimaisille tulkinnoille.

Lenormand-korttien salaisuudet –kurssin ensimmäisen moduulin aikana tutustutaan Lenormand -korttien symboliikkaan, yksittäisten korttien ja korttiparien merkitykseen. Tämän ensimmäisen moduulin aikana voimme kurssiryhmän etenemisen salliessa jo harjoitella pienimuotoisen korttipöydän tulkintaa.

Ensimmäisen kurssimoduulin jälkeen osallistujien on tarkoitus harjoitella korttiparien yhdistämistä ja niiden tulkintaa noin 1-2 kuukauden ajan.

Lenormand-korttien salaisuudet –kurssin ensimmäisen moduulin aikana sovimme yhteisesti seuraavan moduulin ajankohdan.

Lenormand-korttien salaisuudet -kurssi II aikana keskitymme tulkintataidon oppimiseen, jota harjoittelemme tulkitsemalla isoa ja pientä Lenormand -pöytää ensimmäisellä kurssilla opittuja tietoja käyttäen. Lisäksi opetan 2 kk pöydän tulkinnan. Ensisijaisesti tulkitsemme yhteisvoimin kurssin osallistujien pöytiä. Tarpeen mukaan tuon mukanani esimerkkipöytiä.

Pidän Lenormand -korttien salaisuudet -kurssia eri puolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut Lenormand-kurssista omalla paikkakunnallasi, ota minuun yhteyttä. Kurssiryhmä muodostuu, kun osallistujia on vähintään kolme.

Voit tutustua kurssiin lataamalla Lenormand -korttien salaisuudet – tietopaketin.

Call Now Button